Çelik’ten tapu müjdesi

Gazipaşa Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Dr. Adil Çelik, mahalle toplantılarına devam ediyor.

Çelik’ten tapu müjdesi

Gazipaşa Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Dr. Adil Çelik, mahalle toplantılarına devam ediyor.

17 Mart 2019 Pazar 20:34
Çelik’ten tapu müjdesi

 Önceki akşam Aydın mahallesinde düzenlenen buluşmaya AK Parti İlçe Başkanı Ali Doğan, MHP İlçe Başkanı Numan Terzi, her iki partinin yönetim kademesi ve Cumhur İttifakı Belediye Meclis Üyesi Adayları katıldı. Toktaşlar Parkında düzenlenen toplantıya Aydın Mahallesi sakinleri yoğun ilgi gösterdi. İlçe geneline ve mahalleye yapılan hizmetlerin anlatıldığı video gösteriminin ardından konuşan AK Parti İlçe Başkanı Doğan, hükümet desteğiyle ve eliyle yapılan hizmetleri anlattı. Doğan’ın ardından mahalle sakinlerine seslenen MHP İlçe Başkanı Numan Terzi ise Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Çelik’e övgüler yağdırdı.
TAPU DAVASI SON BULACAK

Konuşmaların ardından mahalle sakinlerine seslenen Başkan Adayı Çelik, uzun süre ayakta alkışlandı. Çelik, mahalle halkına bir müjde vererek konuşmasına başladı. Uzun yıllardır mahalle sakinlerinin Gazipaşa Belediyesi ve maliye ile tapu davası bulunduğunu hatırlatan Çelik, “Belediye olarak bu davada mahalle sakinlerimizin lehine çekileceğiz. Sizler maliye ile süren davanızı kazandığınızda inşallah tapunuzu da biz size teslim edeceğiz. Daha önce yolları delik deşik olan ve her yağmurda göle dönen Aydın mahallemize tarihi bir rekorla 22 bin 525 metrekare parke yol ve kaldırım yaptık. Aydın için çalışmaya ve daha fazlasını yapmaya devam edeceğiz. Sadece geçmiş 2 ay içinde belediyemize 8 milyon TL hibe destek geldi. Koru Sahil Projesi, Hacımusa Çayı Projesi, Kale yolu projesini bu hibe destek sayesinde ihale ettik. Su olmadan değirmen dönmez. Lütfen 31 Mart’ta sandığa gittiğinizde sizlere, ilçemize kimin hizmet getirebileceğini düşünün. İdeolojik ve şahsi takıntılarımızı bir kenara bırakalım ve çocuklarımızın geleceğini düşünelim” şeklinde konuştu.
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81