Çelik, halde çalıştı

Gazipaşa'da Cumhur İttifakı'nın 31 Mart yerel seçimlerinde Belediye Başkan Adayı olarak görev verilen Dr. Adil Çelik, seçim çalışmaları kapsamında gerçekleştirdiği ziyaretlerini sürdürdü.

Çelik, halde çalıştı

Gazipaşa'da Cumhur İttifakı'nın 31 Mart yerel seçimlerinde Belediye Başkan Adayı olarak görev verilen Dr. Adil Çelik, seçim çalışmaları kapsamında gerçekleştirdiği ziyaretlerini sürdürdü.

11 Şubat 2019 Pazartesi 21:56
Çelik, halde çalıştı

Belediye Başkanı Adil Çelik, gazipaşa Toptancı Hali’ni ziyaret ederek, esnaftan destek istedi. Ziyaretlerde Belediye Başkanı Adil Çelik'e, Ak Parti İlçe Başkanı Ali Doğan ve yönetimi, Kadın Kolları Başkanı Emine Avcı, Gençlik Kolları Başkanı Yunus Çağlayan ve 23. ve 24. dönem Antalya Milletvekili Sayın Sadık Badak eşlik etti. Hal esnafı tarafından sevgiyle karşılanan Başkan Çelik, esnafı tek tek gezerek, çalışanlara ‘kolay gelsin’ dedi. Hal esnafı ve çalışanların istek ve sorunlarını dinleyen Belediye Başkanı Çelik, çözüm için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.
YAPARSA AK PARTİ YAPAR

Esnaf ziyaretlerinin ardından Gazipaşa Yaş Sebze ve Meyve Komisyoncuları Derneği’ni ziyaret eden Başkan Çelik ve beraberindekiler, Dernek Başkanı Erol Yüksel tarafından karşılandı. Dernek binasında yapılan toplantıda fiyatlardaki artış ve artışın nedenleriyle ilgili bilgi alışverişi yapıldı. Gazipaşa Belediye Başkanı Çelik, Toptancı Hal ziyaretiyle ilgili olarak, “İlçe Teşkilatımızla birlikte Gazipaşa Yaş Sebze ve Meyve Komisyoncuları Derneği Başkanı ve yönetimi ile Toptancı Hali esnafını ziyaret ettik. Ziyaretimize 23. ve 24. dönem Antalya Milletvekili Sayın Sadık Badak da katıldı. Esnaflarımızın sorunlarını dinleyerek yeni dönemde yapacaklarımızı anlattık. Yarım kalan ve tamamlanmayı bekleyen projelerimizi konuştu. Hep birlikte daha güzel günler göreceğiz. 'Yaparsa Ak Parti yapar' diyoruz. Hal esnafımıza güler yüzü ve misafirperverliği için teşekkür ediyor, bol ve bereketli kazançlar diliyorum” dedi.
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81