Çelik, esnafın nabzını tuttu

Ak Parti Antalya Milletvekili Sena Nur Çelik, dün esnaf odalarını ziyaret edip oda başkanlarından esnafın sorun ve taleplerini dinledi.

Çelik, esnafın nabzını tuttu

Ak Parti Antalya Milletvekili Sena Nur Çelik, dün esnaf odalarını ziyaret edip oda başkanlarından esnafın sorun ve taleplerini dinledi.

30 Aralık 2016 Cuma 22:23
Çelik, esnafın  nabzını tuttu
Adalet ve Kalkınma Partisi Antalya Milletvekili Sena Nur Çelik, dün de beraberinde Ak Parti İlçe Başkanı Mustafa Berberoğlu ve partililer ile birlikte Alanya'da esnaf odası başkanlarını ziyaret edip esnafın sorunlarını ve taleplerini dinledi. İlk olarak Alanya Pazarcılar Odası Başkanı Hasan Yiğit'i ziyaret eden Çelik, burada Yiğit'ten pazarcı esnafının yaşadığı zorluklar ve hükümetten istediği talepler konusunda bilgi aldı. Çelik ve beraberindeki heyet daha sonra Alanya Keykubat Esnaf ve Kredi Kefalet Kooperatifi'ni ziyaret edip Velittin Yenialp'ten esnafın aldığı krediler ve kredi konusunda esnafların talepleriyle ilgili bilgi edindi. Çelik son olarak ise Gazipaşa'ya geçerek İlçe Emniyet Müdürü Tayfun Ilgaz'ı ve teşkilat mensubu polislerimizi görevleri başında ziyaret etti. -Mert CANTÜRK
Son Güncelleme: 30.12.2016 22:24
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81