Çay simit ikramı devam ediyor

Ak Parti Geçnlik Kolları tarafından geçtiğimiz yıl başlatılan ‘Gece Gece Simit Çay’ etkinlikleri devam ediyor.

Çay simit ikramı devam ediyor

Ak Parti Geçnlik Kolları tarafından geçtiğimiz yıl başlatılan ‘Gece Gece Simit Çay’ etkinlikleri devam ediyor.

20 Mayıs 2019 Pazartesi 22:28
Çay simit ikramı devam ediyor

Adalet ve Kalkınma Partisi Alanya İlçe Gençlik Kolları Teşkilatı geçtiğimiz yıl başlattığı ‘Gece Gece Simit Çay’ etkinlikleri devam ediyor. Geçtiğimiz yıl yoğun ilgi gören ve vatandaşların büyük takdirini toplayan etkinlik, bu yıl ilk kez geçtiğimiz günlerde Bakan Çavuşoğlu’nun katılımıyla gerçekleştirilmişti. Etkinlik kapsamında Mola Kavşağı’nda ki Atatürk Anıtı önüne stant kuran AK Gençlik üyeleri vatandaşlara gece 01.00 ve 02.00 saatleri arasında çay ve simit ikram ediyorlar.  Bu anlamlı etkinlik Ramazan ayı boyunca her cumartesi günü tekrarlanıyor. 
Ak Parti Alanya İlçe Gençlik Kolları Başkanı Yılmaz İçmen ikincisi düzenlenen etkinlikle ilgili konuşarak, “Geçtiğimiz yıl büyük takdir toplayan etkinliğimize bu yılda devam ediyoruz. Vatandaşlarımıza Mübarek Ramazan Ayı’nda böyle bir jest yaparak bir nebze onları da mutlu etmek tek dileğimiz. Ramazan ayı boyunca her cumartesi günü yaptığımız etkinliğimize tüm Alanya halkını davet ediyoruz. Çay-simit ve muhabbet Atatürk Anıtı önünde sizleri bekliyor olacak.” dedi. – Mert CANTÜRK 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81