Çavuşoğlu'na tam destek

Uluslararası Asılsız Ermeni İddialarıyla Mücadele Derneği (ASİMDER) Genel Başkanı Göksel Gülbey, İstanbul’da düzenlenen NATO Parlamenterler Asamblesi'nin 62. Genel Kurulu'nda konuşma yapan Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'na destek verdi.

Çavuşoğlu'na tam destek

Uluslararası Asılsız Ermeni İddialarıyla Mücadele Derneği (ASİMDER) Genel Başkanı Göksel Gülbey, İstanbul’da düzenlenen NATO Parlamenterler Asamblesi'nin 62. Genel Kurulu'nda konuşma yapan Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'na destek verdi.

21 Kasım 2016 Pazartesi 20:01
Çavuşoğlu'na  tam destek
Uluslararası Asılsız Ermeni İddialarıyla Mücadele Derneği (ASİMDER) Genel Başkanı Göksel Gülbey, İstanbul'da düzenlenen NATO Parlamenterler Asamblesi'nin 62. Genel Kurulu'nda konuşma yapan Alanyalı Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'na tam destek verdi. Göksel Gülbey, Iğdır'daki dernek binasında düzenlediği basın açıklamasıyla, Türkiye'yi DEAŞ'i desteklemek, sözde Ermeni soykırımı yapmak ve Irak ile Suriye'de işgalci olmakla suçlayan Ermeni Milletvekili Koryun Nahapetyan'a tepki gösterdi. Gülbey, "Ermeni milletvekili sorduğu sorularla ve sergilemiş olduğu küstah hareketlerle aslında kendi işlemiş oldukları katliamların suçluluğunu bastırmak istemiştir. 1915 yılında yaşanmış olayları sözde 'Ermeni soykırımı yaptınız' diyerek, Dışişleri Bakanı Sayın Mevlüt Çavuşoğlu'nu da Irak ve Suriye'yi işgal etmekle itham ederek 101 yıldır söyledikleri yalanlara yine devam etmektedirler" dedi.
'SOSYAL MEDYA PAYLAŞIMLARI ORTADA'
Ermeni Milletvekili Nahapetyan'ın gerçeklerden uzak, sanki tarihte yapılan katliamları görmezden gelip yaşanmamış gibi yüzsüzlük yaparak aynı yalanı tekrarlayarak yine hadsizlik yaptığını belirten Gülbey, Ermeni milletvekilinin şahsına ait Facebook ve Twitter sayfalarında işgal ettikleri Azerbaycan Karabağ topraklarında Ermeni askerlerini ziyaret ettiği fotoğrafları yayınlayarak, sanki o bölgede yaptıkları katliamlardan övünürcesine yorumlar yapıldığını kaydetti. Gülbey, "Türkiye'de yapılan NATO Parlamenterler Asamblesi'nin 62. Genel Kurulu'nda Dışişleri Bakanı Sayın Mevlüt Çavuşoğlu'nu çeşitli yalan ve iddialarla suçlayan bu şahıs, öncelikle 1915-1920 yıllarında Doğu Anadolu ve Güneydoğu Bölgesi'nde Ermeni çetelerinin yaptığı katliamları, 1992 yılında işgal ettikleri Azerbaycan Karabağ'da ve Hocalı'da silahsız masum sivil insanları nasıl katlettiler, bunların nasıl yapıldığını gidip 1992 tarihinde Karabağ'da katliamları gerçekleştiren Ermenistan'ın şu anda Cumhurbaşkanı olan Serj Sarkisyan'a sorsun" diye konuştu.
'ERMENİSTAN TERÖRÜN BAŞ DESTEKÇİSİ'
Karabağ'da yuvalandırdıkları 12 PKK kampının ve 1.750 terör örgütü militanının o topraklarda ne işi olduğunu da soran Gülbey, "Türkiye'de eylem yapan diğer terör örgütlerine Ermenistan'da eğitim kamplarının kurulup kurulmadığını, bu terör örgütlerine lojistik destek verip vermediğini gidip sorsun. Bunların cevabını aldıktan sonra Türkiye'yi terör örgütlerine destek verip vermediğini sorgulasın" ifadelerini kullandı. Ermeni milletvekiline tepki gösteren Göksel Gülbey, "Ülkemize atılan bu iftira karşısında dik durarak ezilmeden gerekli cevabı veren Dışişleri Bakanı Sayın Mevlüt Çavuşoğlu'na şahsım, teşkilatım ve ülkem adına teşekkür ederim. Ermeni milletvekilini de yapmış olduğu bu hadsizlik sebebiyle esefle kınıyoruz" dedi.
Son Güncelleme: 21.11.2016 20:03
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81