Çavuşoğlu İl Kongresine katıldı

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Ali Bayram Doğan’ın Antalya İl Gençlik Kolları Başkanı seçildiği kongreye katıldı. Bakan Çavuşoğlu gençlere önemli konularda bilgiler verdi.

Çavuşoğlu İl Kongresine katıldı

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Ali Bayram Doğan’ın Antalya İl Gençlik Kolları Başkanı seçildiği kongreye katıldı. Bakan Çavuşoğlu gençlere önemli konularda bilgiler verdi.

25 Mart 2018 Pazar 20:07
Çavuşoğlu İl Kongresine katıldı


Ak Parti Antalya İl Gençlik Kolları Kongresi gerçekleştirildi. Kepez ilçesi Turgut Özel Spor Salonu’nda düzenlenen kongreye, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, AK Parti Antalya İl Başkanı İbrahim Ethem Taş, AK Parti Antalya milletvekilleri, ilçe belediye ve parti başkanları ile partililer katıldı. Burada bir konuşma yapan Bakan Çavuşoğlu, Afrin operasyonuna karşı olan ülkelere ateş püskürdü. Çavuşoğlu, “Cumhurbaşkanımız, ‘Bir gece ansızın gelebiliriz’ derken. Bunu sadece Afrin için söylemedi. Bunu içeride ve dışarıda hainlerin olduğu her yer için söyledi. Gençler, bugün bu imkanlarımız olmasaydı, bu operasyonları bizlere yaptırmazlardı. Biz güçlü olmasaydık, dik durmasaydık bu operasyonlar karşısında o durdurun diyen ülkelerin hepsi olurdu. Ama biz artık karşımızda kim var diye bakmıyoruz. Hainin boyutu nedir diye bakmıyoruz. Onara kim destek veriyor, ne silahı veriyor diye bakmıyoruz. Hain varsa tepesine binilecek, inlerine girilecek” dedi. 
‘AK KADROLAR İŞ BAŞINDA’
Afrin operasyonunda sadece PKK ve YPG ile mücadele edilmediğini ifade eden Bakan Mevlüt Çavuşoğlu, bazı ülkelerin bahane veya kara propagandalarla operasyonu durdurmaya çalıştığını kaydetti. Buna rağmen Türkiye’nin kararlılıkla dik durarak operasyonu devam ettirdiğini belirten Çavuşoğlu, “Hiç birisi bizi durdurabildi mi? Neden çünkü artık yeni Türkiye var. Çünkü, yeni Türkiye’nin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Ak kadrolar işbaşında. Yalnız tüm dünya karşımızda diye de karamsarlık içerisinde olmayalım. Bu doğru değildir. 16 sene içerisinde girişimci ve insanı dış politikamız sayesinde ve dik durduğumuz için mazlumların sesi olduğumuz için Türkiye dünyada en güvenilir en saygın ülkelerden birisi olmuştur” diye konuştu. 

“HAİN VARSA TEPESİNE BİNİLECEK, İNLERİNE GİRİLECEK” 
Gençlere hitap etmeye devam eden Çavuşoğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’nın Afrin için kullandığı ‘Bir gece ansızın gelebiliriz’ sözünün anlamına açıklık getirdi. Çavuşoğlu, “Bugün niye Afrin’de olduğumuz, neden Fırat Kalkanı Operasyonundan sonra oradaki kardeşlerimize yardım ettiğimizi biliyorsunuz. Siz yeri geldiği zaman Sincan’a da, Kandile de hainler nerede olursa olsun tepelerine bineceğimizi biliyorsunuz. Cumhurbaşkanımız, ‘Bir gece ansızın gelebiliriz’ derken, bunu sadece Afrin için söylemedi. Bunu içeride ve dışarıda hainlerin olduğu her yer için söyledi. Gençler, bugün bu imkanlarımız olmasaydı, bu operasyonları bizlere yaptırmazlardı. Biz güçlü olmasaydık, dik durmasaydık bu operasyonlar karşısında o durdurun diyen ülkelerin hepsi olurdu. Ama biz artık karşımızda kim var diye bakmıyoruz. Hainin boyutu nedir diye bakmıyoruz. Onara kim destek veriyor, ne silahı veriyor diye bakmıyoruz. Hain varsa tepesine binilecek, inlerine girilecek” diye konuştu. Konuşmaların ardından kongrede seçime geçildi. Seçime tek aday olarak giren Ali Bayram Doğan tüm delegelerin oyunu alarak Ak Parti’nin Yeni İl Gençlik Kolları Başkanı seçildi.  
ALANYA FARKINI GÖSTERDİ
İl Gençlik Kongresi’ne Alanya’dan da oldukça yoğun bir katılım oldu. Ak Parti İlçe Başkanı Mustafa Toklu, Yönetim Kurulu Üyeleri, Gençlik Kolları Başkanı Yılmaz İçmen ve yönetiminin yanı sıra çok sayıda genç katıldı. Gençler Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu’nun konuşma yaptığı esnada ellerinde tuttukları Alanya yazılarını gösterek ‘Alanya seninle guruyor’ sloganları attı. Bakan Çavuşoğlu’da ‘Bizde Alanya’mız ve tüm ilçelerimiz ile gurur duyuyoruz” dedi. 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81