Çavuşoğlu gençlerle buluştu

Hafta sonunda Alanya'da bir dizi açılış ve temaslarda bulunan Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, dünde ata ocağı Türkler Mahallesi'nde gençlerle kahvaltıda bir araya geldi.

Çavuşoğlu gençlerle buluştu

Hafta sonunda Alanya'da bir dizi açılış ve temaslarda bulunan Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, dünde ata ocağı Türkler Mahallesi'nde gençlerle kahvaltıda bir araya geldi.

11 Şubat 2019 Pazartesi 21:40
Çavuşoğlu gençlerle buluştu

Bir dizi temaslar ve açılışlara katılmak üzere hafta sonunu Alanya'da geçiren Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu dün sabahta ata ocağı olan Türkler Mahallesi'nde bulunan Mesire Alanı'nda gençlerle kahvaltıda bir araya geldi. Bakan Çavuşoğlu'na bu Ak Parti İlçe Başkanı Mustafa Toklu'nun yanı sıra Aytemiz Alanyaspor Kulüp Başkanı ağabeyi Hasan Çavuşoğlu'da eşlik etti. Bakan Çavuşoğlu burada gençlerle hem kendi hayatı üzerine saohbet etti hem de siyaset üzerine gençlerin merak ettiği soruları cevaplandırdı. 
ARABAŞI BULUŞMASINA DA KATILDILAR

Öte yandan Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, ve AK Parti Antalya Milletvekilleri, Pazar akşamı da Antalya Yozgatlılar Kültür ve Dayanışma Derneği’nin düzenlediği arabaşı buluşmasına katıldı. Antalya’da yaşayan herkese en güzel hizmeti sunmanın gayreti içerisinde olduklarını söyleyen Başkan Türel, “Toplumun bütün kesimlerini kucaklayarak, hizmet üreterek, yerel yöneticiliğin en güzel örneklerini vermeye çalışıyoruz” diye konuştu. Antalya’nın güzelliğine güzellik katıyorsunuz Antalya Yozgatlılar Kültür ve Dayanışma Derneği’nin düzenlediği arabaşı buluşmasında konuşan Başkan Türel, Anadolu coğrafyasının adeta bir açık hava müzesi gibi müthiş bir zenginliğe sahip olduğunu vurguladı. Bu kültürel zenginlikleri Antalya’nın kültür hayatına katkı koyan zenginlikler olarak gördüklerini ifade eden Başkan Türel, şunları söyledi: “Antalya’da birçok hemşeri derneğimiz bu muhteşem Anadolu coğrafyasının zenginliği Antalya’da yaşatarak bu şehrin güzelliğine güzellik katıyorlar. Yozgatlılar Derneği ve diğer derneklerimize Antalya’nın belediye başkanı olarak elimizden geldiği kadar destek olmaya çalışıyorum. Bu güzel buluşmalarda sizlerle beraber olmaktan şeref duyuyorum. Antalya da yaşayan vatandaşlara en güzel hizmeti sunmanın gayreti içerisindeyiz. Kimseyi ayırt etmeden Cumhurbaşkanımızın söylediği gibi Yaradandan dolayı yaralıları severek toplumun bütün kesimlerini kucaklayarak hizmet üreterek yerel yöneticiliğin en güzel örneklerini vermeye çalışıyoruz.”  Kaynak: Mevlüt Çavuşoğlu ve Menderes Türel arabaşı buluşmasına katıldı. 
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81