Çakallar’da Başkan Yücel’e büyük ilgi

Çakallar Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Yücel, “Alanya’yı ihtiyaçlarına göre dizayn eden bir belediye olduk. Şimdi ikinci dönem için karşınızdayız” dedi

Çakallar’da Başkan Yücel’e büyük ilgi

Çakallar Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Yücel, “Alanya’yı ihtiyaçlarına göre dizayn eden bir belediye olduk. Şimdi ikinci dönem için karşınızdayız” dedi

12 Mart 2019 Salı 18:12
Çakallar’da Başkan Yücel’e büyük ilgi

“Millet için milletin içinde” diyerek yola çıkan, vatandaşların sorunlarını yerinde öğrenerek hizmet ve proje üreten Cumhur İttifakı’nın ortak Alanya Belediye Başkan Adayı Adem Murat Yücel, Çakallar Mahallesi’ne gerçekleştirdiği ziyaretle çalışmalarını sürdürdü. Başkan Yücel’e ziyaretler esnasında büyük teveccüh gösterilirken, ilgiden duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Yücel, “Herkesin gönlünde bir yere dokunmuşuz ki, 5 yıl önce olduğu gibi bugün de vatandaşlarımız yine yanımızdalar. Allah razı olsun” dedi. Başkan Yücel’e ziyaretler esnasında Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Alanya İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan, Adalet ve Kalkınma Partisi (Ak Parti) İlçe Başkanı Mustafa Toklu, Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu ile Cumhur İttifakı’nın Alanya Belediye Meclis Üyesi Adayları eşlik etti.
‘MEMLEKET İÇİN TEK ADAYDA BİRLEŞTİK’
Mustafa Türkdoğan yaptığı konuşmada şu ifadeleri kullandı: “31 Mart Yerel Seçimleri’nde Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ile MHP Liderimiz Devlet Bahçeli beyin ortak kararıyla Alanya’da ortak bir aday çıkardık ve 5 yılda Alanya’yı ihya eden mevcut Belediye Başkanımız Adem Murat Yücel’in arkasında toplandık. Yine 5 yıldır mahallelerimize hizmet getiren Menderes Türel bey de Antalya’da ortak adayımız oldu. Cumhur İttifakı oluştuğundan bu yana Türkiye düşmanları kahrolmaktalar. Bu birliktelik ile Alanya kazanacak, Antalya kazanacak ve en önemlisi güzel memleketimiz, Türkiyemiz kazanacak” ifadelerini kullandı.
‘KAZANAN ALANYA VE ANTALYA OLACAK’

Ak Parti Alanya İlçe Başkanı Mustafa Toklu da, “31 Mart Yerel Seçimlerinde MHP ile yaptığımız birlikteliğimiz devam ediyor. Cumhur İttifakı, vatan, millet, bayrak ve din sevgisini yüreğinde hissedenlerin buluştuğu bir yapı olmuştur. Alanya’da Adem Murat Yücel, Antalya’da Menderes Türel ile hem Alanya’yı hem de Antalya’yı kazanan şehirler yapacağız. Aslında kazanan bu isimler değil sizler olacaksınız. Alanya’da Adem Başkan ile Antalya’da da Menderes Başkan ile memleketimiz kazanacak” diye konuştu.
BAŞKAN YÜCEL: “ŞİMDİ YENİ TAAHHÜTLERLE KARŞINIZDAYIM”
Alanya Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı’nın Alanya Belediye Başkan Adayı Adem Murat Yücel de kendisini heyecanla dinleyen kalabalığa şu sözlerle hitap etti: “5 yıl önce karşınıza geldiğimizde bize çekingen gözlerle bakmadınız, bağrınıza bastınız ve biz de bu teveccühü karşılıksız bırakmadık. Hiçbir ayrım yapmadan herkese hizmet etmek için gecemizi gündüzümüze kattık ve başardık. ‘Hizmet edeceğiz’ taahhütü ile karşınıza geldik şimdi o taahhütleri gerçekleştirmenin gururuyla geldik. Alnımız açık, başımız dik. Yapılanları görüyorsunuz. Ne söz verdiysek hepsini yapmaya çalıştık. Bu başarı sizlerin eseri. Çünkü siz bu yetkiyi vermeseydiniz, bu noktaya gelemezdik.
‘AMACIMIZ GELECEK SEÇİMLER DEĞİL, GELECEK NESİLLER’
Dünü bilerek, bugünü yaşayarak ve yarını planlayarak hareket ediyoruz. Buna benzer toplantılarımızı seçimden seçime yapmıyoruz. Bu memleketi ihtiyaçlarına göre dizayn etmek için sürekli sizlerle bir araya geliyoruz. Sosyal belediyeciliğin anlayışını her kademelerimizde uyguluyoruz. Bizim anlatmamıza gerek yok. Siz yapılanları görüyorsunuz. Alanya’ya teleferikten beton fabrikasına, bahçelerden GES’e kadar her hizmeti getirdik. Alanya şu an Türkiye’nin en iyi yapılanmış belediyelerinden birisine sahip. Alanya’ya yıllarca dillere dolanacak projeler getirdik. Alanya’da şahsım, Antalya’da da Menderes Türel ile Alanya’ya en iyi hizmetleri ve projeleri getirmeye devam edeceğiz. Geleceğe yatırım yapıyoruz. Amacımız gelecek seçimler değil, gelecek nesiller. Bu bizim boynumuzun borcu.” Konuşmaların ardından da vatandaşların Başkan Yücel’e olan ilgisi sürdü. Fotoğraf çektirmek için adeta sıraya giren vatandaşlar, Başkan Yücel’e teşekkür ederek, “Şikayet soruyorsunuz başkanım ama teşekkürden başka diyecek söz bırakmadınız, biz istemeden her şeyi zaten yaptınız” dediler.

Son Güncelleme: 12.03.2019 22:33
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81