'Bugün kanımızı verdik, yarın canımızı da veririz!'

Alanya Alperen Ocakları tarafından Cumartesi günü Kahraman Mehmetçiklere destek amaçlı Türk Kızılayı ile birlikte ortaklaşa kan verme kampanyası düzenlendi.

'Bugün kanımızı verdik, yarın canımızı da veririz!'

Alanya Alperen Ocakları tarafından Cumartesi günü Kahraman Mehmetçiklere destek amaçlı Türk Kızılayı ile birlikte ortaklaşa kan verme kampanyası düzenlendi.

18 Mart 2018 Pazar 20:39
'Bugün kanımızı verdik,  yarın canımızı da veririz!'

 Gerçekleştirilen organizasyonla ilgili konuşan Alperen Ocakları Başkan Vedat Uygur, “Hepinizin bildiği gibi Afrin operasyonunun bugün 58. Günü. Bu süreçte başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere aziz şehitlerimizi bir kez daha rahmetle anar, yaralılarımıza acil şifalar dilerim. Sadece Afrin değil doğuda askerlerimiz kahramanca ülkemizin birlik ve bütünlüğü için canları pahasına mücadele ediyor. Kahraman askerlerimizin bu mücadelesinde bir nebzede yanlarında olmak için Alanya Alperen Ocakları olarak Kahraman Mehmetçiklerimize destek amaçlı Türk Kızılayı ile beraber ortaklaşa kurduğumuz ‘Vatan sana kanım feda’ temalı kan verme kampanyasına katılıp, Mehmetçiklerimiz için kan veren tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. Ayrıca etkinliğimize katılıp kan veren vatandaşlarımıza Alanya Belediye Başkanımızın desteği ile Ay Yıldızlı Türk bayrağımızı hediye ediyoruz. Bugün ülkemiz ve Mehmetçiklerimiz için kan vermemiz gerektiği için kan verdik, eğer yarın canımızı vermemiz gerekirse canımızı da veririz. Ne Mutlu Türk’üm diyene” dedi. Alperen Ocakları ve Kızılay ortaklığında kurulan kan çadırını Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’de ziyaret etti.  – Mert CANTÜRK 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81