'Bu şahıs tutuklanmalı!'

CHP İlçe Başkanı Sefa Çorbacı, sosyal medyada Ömer E. İsimli bir vatandaşın CHP’ye yönelik yaptığı küfür ve hakaret içeren paylaşımdan dolayı dün Alanya Adliyesi’ne giderek şikayetçi oldu. Çorbacı, “Bu şahsın tutuklanmasını talep ediyoruz, Türk adaleti gereğini yapacaktır” dedi.

'Bu şahıs tutuklanmalı!'

CHP İlçe Başkanı Sefa Çorbacı, sosyal medyada Ömer E. İsimli bir vatandaşın CHP’ye yönelik yaptığı küfür ve hakaret içeren paylaşımdan dolayı dün Alanya Adliyesi’ne giderek şikayetçi oldu. Çorbacı, “Bu şahsın tutuklanmasını talep ediyoruz, Türk adaleti gereğini yapacaktır” dedi.

06 Ağustos 2018 Pazartesi 21:30
'Bu şahıs tutuklanmalı!'

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İlçe Başkanı Sefa Çorbacı, sosyal medyada Ömer E. İsimli bir vatandaşın CHP’ye yönelik yaptığı küfür ve hakaret içeren paylaşımdan dolayı dün Alanya Adliyesi’ne giderek şikayetçi oldu. Başkan Çorbacı paylaşımla ilgili dün Alanya Adliye Sarayı önünde CHP Alanya yönetimi ve bir grup CHP'li ile birlikte yaptığı açıklamada, "Ömer E. isimli şahıs ve bu paylaşımı beğenip, suç içerikli yorum yapan kişilerin derhal tutuklanmasını istiyoruz" dedi. Çorbacı ayrıca Ak Parti Alanya İlçe Başkanı Mustafa Toklu'nun da kendisini bizzat arayarak konuyla ilgileneceğini ve destek olacağını bildirdiğini dile getirdi. Çorbacı açıklamasında şunlara değindi: 
‘MİLYONLARCA AİLEYE HAKARETTİR’
Eleştiri ve tenkit siyasetin olmazsa olmazdır. Bizler nasıl ki dünya görüşümüze uymayan konulan ve ideolojileri eleştiriyorsak, bizi ve partimizi de tüm vatandaşlarımızın eleştirme ve tenkit etme hakları vardır. Bizler de buna saygı duymak zorundayız. Tabi ki bu eleştiriler ve tenkitler belirli bir seviyenin altına düşmemeli. Son zamanlarda, sanal kahramanlık peşinde koşan zavallıların, ağır hakaret ve küfürleri ile sıkça karşılaşmaktayız. Bunu son örneğini geçtiğimiz hafta perşembe günü yaşadık. Ömer E. isimli şahsın sosyal paylaşım sitesindeki CHP'li aileleri hedef alan ağır, terbiyesiz, ahlaktan yoksun, erdemsiz ve bölücü dil içeren bir paylaşım yapması milyonlarca aileye hakarettir.  

‘MUHTEMELEN DEDESİ CHP’LİDİR’
Siyasi partiler anayasal düzenimizin olmazsa olmaz unsurlarıdır. Partilerin ülkeye zarar verecek eylemler içinde olmasının denetimini yapmak, Anayasa Mahkemesi’nin uhdesindedir. Bu anayasal düzen içerisinde seçime girme hakkı verilen her partiye ve onun gönül verenlerine, bazı fikir ve uygulamalarına katılmasak bile saygı duyarız. Bunun aksi fiiller bölücülük ve anayasal düzene karşı çıkmaktır. Partimizi başka bir partiyle ilişkilendirerek 'terör' bağlantısı kuranların 'terör' dili kullandıklarını görüyor ve üzülerek takip ediyoruz. Türkiye 1946 yılından beri çok partili sistemle yönetilmektedir. Ömer E. adlı bu kişinin yaşını baz aldığımızda muhtemelen babası ama kesinlikle dedesi, ataları CHP'lidir. Onun kendi ailesine bile hakaret edecek kadar tarih, anane, gelenek ve görenek bilmemesi cehaletinin göstergesi olsa da, içinde yetiştiği ailenin ve partimize oy veren milyonlarca ailenin haklarını korumak, namus, şeref ve iffetlerine edilen bu sözlerin hesabını, yasalar önünde sormak için Alanya Adliyesi’ne geldik.  
'TÜRK ADALETİ GEREĞİNİ YAPACAKTIR' 
Türk Ceza Kanunu'nda, Anayasa'da ve ülkemiz tarafından kabul edilen uluslararası sözleşmelerde suç unsuru teşkil etmemesine rağmen, halihazırda 600 tane CHP üyesi soysal medya paylaşımları nedeniyle tutukludur. Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimlerinden sonra 24 tane CHP üyesi, sosyal medya paylaşımı nedeniyle tutuklanmıştır. Anayasal düzen içinde, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün kurmuş olduğu, 99 yıllık bir partiye terör örgütü diyerek halkı kin ve düşmanlığa sevk eden, 2 milyona yakın üyesi bulunan anayasal bir partiye hakaret eden Ömer E. isimli şahsın ve şüphelilerin facebook hesabında yaptığı suç içerikli paylaşımı beğenen ve suç içerikli yorumda bulunan diğer şüphelilerin derhal tutuklanmasını talep ediyoruz. Bundan sonrası yüce Türk adaletinindir. Gereğinin yapılacağına inanıyor, saygılar sunuyorum.”- Mert CANTÜRK 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81