‘Bizim kırmızı çizgilerimiz bellidir’

İYİ Parti İlçe Başkanı Yücel Apaydın haftalık olağan yönetim kurulu toplantısı öncesinde süreci değerlendirerek bir basın açıklaması gerçekleştirdi.

‘Bizim kırmızı çizgilerimiz bellidir’

İYİ Parti İlçe Başkanı Yücel Apaydın haftalık olağan yönetim kurulu toplantısı öncesinde süreci değerlendirerek bir basın açıklaması gerçekleştirdi.

14 Kasım 2018 Çarşamba 21:13
‘Bizim kırmızı çizgilerimiz bellidir’

Başkan Apaydın açıklamalarına Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde meydana gelen mühimmat patlamasında şehit olan Yusuf Önder'e rahmet dileklerini sunarak "Alanya olarak zor bir haftaya başladık. Hakkari Şemdinli Üs bölgesinde gerçekleşen patlama sonucu yedi askerimiz şehit oldu. Şehitlerimizden bir tanesi ise Alanya’mızın genç evladı Yusuf Önder'di. Askerliğinin bitmesine 4 ay 4 gün kala şehadete erişen genç kardeşimize Allah'tan rahmet; kederli ailesine de baş sağlığı ve sabır diliyoruz. Birliğimizi, vatanımızın bütünlüğünü korumak adına, hayatını vatanı için feda eden aziz şehitlerimizi sizlerin huzurunda tekrar saygıyla yâd ediyoruz. Türk milleti, milli değerlerine sahip çıkan, ulus bilincini en önce kazanan milletlerden biridir. Hassasiyetimiz, millet olma bilincindeki kırmızı çizgilerimiz belli ve keskindir. Bu ülke topraklarının her karışında bir hayat, bir emek, bir mücadele ve bir inanç vardır. Bunlar bize atalarımızdan kalan en önemli yadigârdır. Biz bunları yaşatmak için mücadele ederken, milli değerlerimizi yaşadığımız her husus bizler için vazgeçilmezdir" ifadelerine yer verdi. 

‘BU BAYRAK ASLA YERE İNMEYECEKTİR’
Apaydın, ülke gündemine damga vuran Mısıroğlu ziyaretine de değinerek "Diyanet İşleri Başkanlığı'nca Başkan Prof. Dr. Ali Erbaş'ın milli değerlerimizi hiçe sayan sözde tarihçi Kadir Mısıroğlu'na gerçekleştirdiği ziyaret ülke gündemimizde haklı sebeplerden yer aldı. Bu ziyareti Genel Başkanımız Meral Akşener'in sözleri aslında çok güzel özetliyor: 'Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi'ye 'ahlaksız' diyen, Türk hakanı Timur'a 'melun' diyen, Kurtuluş Savaşı için 'Keşke Yunan kazansaydı' diyen bir adamdan Türk Milletinin Cumhurbaşkanı tarih öğrenemez. Milli değerlerimize dil uzatan bu adamın da Türk Milleti'nin Cumhurbaşkanı'nın yanında işi olamaz!' diyerek özetliyor. Bu adamın ayağına giden Diyanet İşleri Başkanı'nın görevden alınmasını öncelikle milli bilince sahip vatandaşlar olarak istiyoruz. Bu konu ile ilgili harekete geçilmesini hükümetten talep ediyoruz. Bizler geçmişiyle ve gelecek nesillere de bunları aktarmaktan gurur duyan bir milletiz. Vatanımızın bölünmez bütünlüğü için geçmişte atalarımız, günümüzde de vatanımızın evlatları canla başla çalışmaktadır. Bu bayrak yere asla inmez ve inmeyecektir. Bir söz vardır ki ebedidir. Şehitler ölmez, vatan da bölünmez" dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81