‘Bize eksi yazacak!’

CHP Alanya İlçe Başkanı Ali Takavuti 2018 turizm sezonuyla ilgili konuştu. Takavut, “Rezervasyonları çok iyi görmüyorum. Ayrıca Afrin ile ilgili dünya kamuoyunda Türkiye aleyhine yazılar yazılıyor. Bunların hepsi bize eksi yazacaktır” dedi.

‘Bize eksi yazacak!’

CHP Alanya İlçe Başkanı Ali Takavuti 2018 turizm sezonuyla ilgili konuştu. Takavut, “Rezervasyonları çok iyi görmüyorum. Ayrıca Afrin ile ilgili dünya kamuoyunda Türkiye aleyhine yazılar yazılıyor. Bunların hepsi bize eksi yazacaktır” dedi.

14 Şubat 2018 Çarşamba 20:55
‘Bize eksi yazacak!’

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Alanya İlçe Teşkilatı haftalık olağan yönetim kurulu toplantısını gerçekleştirdi. Toplantının sonunda gündemi değerlendiren CHP İlçe Başkanı Ali Takavut, geçtiğimiz günlerde Alanya’da yaşanan motosiklet kazalarına değindi. Takavut, “Atatürk Caddesi üzerinde ciddi bir oldu. Bir anne ile çocuğunu yaralandı. Bu tek teker üzerinde motor kullanımı diyorlar buna. Alanya’da bu da çok yaygınlaşmaya başladı. Ara sokaklarda bile yapılıyor. Buradan bunun çok tehlikeli bir olay olduğunu, gençlerin bazı hobilerini tatmin etme adına bir şey yapılıyorsa bu şekil olmaması gerekir. Bu konuda yetkilileri uyarıyoruz. Buna önlem almaları gerekir. Buna artı vatandaşları rahatsız eden ciddi bir gürültü kirliliği var. Motorların egzozları sökülüyor ve çok ciddi sesleri çıkıyor. Arada bir de silah patlatır gibi sesler çıkarıyorlar. Yatağındaki çocuklar uyanıyor, hastalar rahatsız oluyor, vatandaş rahatsız oluyor. Bu konuda da emniyet yetkilileri duyarlılar yolları kesiyorlar, önlem almaya çalışıyorlar ama daha çok bunun üzerine gitmeli. Bu konuda ciddi ve caydırıcı cezalar kesilmeli. O zaman belki bunun önüne geçebileceğimizi düşünüyorum. Bu Alanya’nın kanayan bir yarasıdır” dedi. 
‘ÇOK İYİ REZERVASYON GÖRMÜYORUM’

Önümüzdeki turizm sezonu ile ilgili de konuşan Başkan Takavut, “Turizm sezonu yavaş yavaş yaklaşıyor. Her zaman bu konuyu dile getiriyorum. Benimde bir turizmci olmam nedeniyle belki bu konuya biraz daha hassas davranıyorum. Alanya’nın lokomotifi turizm olduğu için bunu dile getirmek gerekiyor. Yine gazetelere bakıyoruz. 2018’de turizm patlayacak. Mart ayında oteller açılacak haberleri çıkıyor. Evet 2018’de böyle bir söylenti var ve olması da çok güzel olur, belki 2016 ve 2017’deki yaralar kapatılır. Ama ben buradan tüm esnaflarımıza bir uyarı yapıyorum. Geçen sene de yaşadık biz bunu şu anda basında abartılan, basında ciddi bir şekilde pompalanan bu haberlere çok fazla itibar etmeyiniz. Alımlarınızı bu gazetelerde çıkan haberlere göre değil de gerçek anlamda yapınız. Çünkü bu haberlere güvenerek siz mart ayında nisan ayında, mayıs ayında borçlanırsanız; işiniz de olmazsa çok sıkıntılara girersiniz. İcralık olaylarınız olabilir, bankaların eline düşebilirsiniz. Yapacak olduğunuz alıverişlerinizi önünüzü görerek yapın. Çok iyi diye abartılan turizmde ben çok iyi rezervasyon görmüyorum. 
‘ALEYHİMİZE KAMPANYA YAPIYORLAR’
İç turizmde rezervasyonlar iyi gibi ama bir de Afrin olayı var. Biliyorsunuz sınır dışına çıkmış durumdayız şu anda. Dünya kamuoyunda gazetelerde ülkemiz aleyhinde boy boy tankların fotoğrafları gösteriliyor. Türkiye aleyhinde bir sürü kampanya var gibi görünüyor. Bunların hepsi bize eksi yazacaktır o nedenle esnalarımızı buradan uyarmak istiyorum” şeklinde konuştu.- Mert CANTÜRK 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81