Bayramda hedeflerini açıkladılar

Bayramda hedeflerini açıkladılar

05 Eylül 2017 Salı 00:20
Bayramda hedeflerini açıkladılar
 
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Antalya İl Başkanlığı’nda Kurban Bayramı’nın dördüncü gününde bayramlaşma programı düzenlendi. 
İl binasındaki bayramlaşmaya, MHP Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Günal, MHP Antalya Milletvekili Ahmet Selim Yurdakul, İl Başkanı Mustafa Aksoy, kadın kolları başkanı, gençlik kolları başkanı ve çok sayıda partili katıldı.
Programda konuşan İl Başkanı Mustafa Aksoy, mevcut binalarında son bayramlaşmayı yaptıklarını belirterek, 6 ay sonra yeni parti binalarına kavuşacaklarını kaydetti.
"ANTALYA'YA 3 HİLALİ DİKECEĞİZ"
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin FETÖ’ye karşı önce ve sonrasındaki duruşunu tarih sayfalarının yazdığını kaydeden Yurdakul,“ MHP’nin çizgisi vatanın ve milletin bölünmez bütünlüğünün sağlanması aynı zamanda Türk milletinin yanında olmasıdır. MHP’nin Türk siyasi hayatı için önemlidir. Antalya’da MHP’nin şahlanışa doğru gidiyor, tertemiz bir sayfa açarak büyük bir sinerji oluşturduk. Bu sinerji giderek büyüyor. Bu artan sinerji çeşitli bizi istemeyen kesimler tarafından da kıskanılıyor. Bırakın kıskansınlar. Biz Türk milleti için varız. Hep birlikte daha ileriye gideceğiz. ‘Önce Ülkem ve Milletim’ ilkesiyle hareket ederek Antalya’ya 3 hilali dikeceğiz.”ifadelerine yer verdi.
"BİRLİK VE BERABERLİK VURGUSU"
Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Günal, birlik ve beraberliğin tesisi için bayramları vesile kılarak hep birlikte hareket etme kabiliyetinin geliştirilmesi gerektiğini vurguladı.
Bu görevin en başta siyasilere, devlet adamlarına, sorumlulara düştüğünü kaydeden Günal, “ Türk dünyasında yaşananlar, Arakan’da Müslümanlara yapılan zulümü görüyoruz. Nerede bir savaş kavga varsa orada ya Türk ya Müslümanları görüyoruz. Bizim olduğumuz yerde vesayet savaşları devam ediyor. Başka yerlerdeki hemen çözülüyor. Manevi değerlerimizi koruyarak geleceği güvenle bakacak çalışmalar yapmalıyız. Bayramları da bunlara vesile kılarak, kutuplaşmayı, bölünmeyi ayrışmayı önleyecek ama geleceğe umutla bakmayı sağlayacak birlik beraberlik ruhunu tesis edecek vesileler olarak bakmalıyız.”diye konuştu. Konuşmaların ardından milletvekilleri ve parti yönetimi, partililerle bayramlaştı.
 
 
Son Güncelleme: 05.09.2017 00:21
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81