Bayraklı destek

Alanya Ülkü Ocakları, Alanya Emniyet Müdürlüğü ile Alanya Jandarma Komutanlığı'nı ziyaret ederek personelin motivasyonunu artırmak için Türk Bayrağı hediye etti.

Bayraklı destek

Alanya Ülkü Ocakları, Alanya Emniyet Müdürlüğü ile Alanya Jandarma Komutanlığı'nı ziyaret ederek personelin motivasyonunu artırmak için Türk Bayrağı hediye etti.

31 Ekim 2016 Pazartesi 21:18
Bayraklı destek
Alanya Ülkü Ocakları, Alanya Emniyet Müdürlüğü ile Alanya Jandarma Komutanlığı'nı ziyaret ederek personelin motivasyonunu artırmak için Türk Bayrağı hediye etti. Emniyet güçlerinin geçen hafta yaptığı operasyonla terör odaklarına maddi ve manevi destek verdiği gerekçesiyle Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanı Gültan Kışanak ile Fırat Anlı'nın önce gözaltına alınıp ardından tutuklanması üzerine harekete geçen Alanya Ülkü Ocakları, Emniyet Müdürlüğü ile Jandarma Komutanlığı'nı ziyaret etti. TBMM 23. ve 24. Dönem Bağımsız Milletvekili ve HDP Eş Başkanı Sebahat Tuncel'in de asker ve polise el işareti yapıp "Bunun hesabını vereceksiniz" diye tehdit ettiğini belirten Ülkü Ocakları Başkanı Erhan Çınar, "Alanya Ülkü Ocakları mensubu gençler bu durumu içlerine sindiremedikleri için protesto amacıyla Emniyet ve Jandarma'yı ziyaret etmişlerdir" dedi.
ÖPEREK TESLİM ALDILAR
Ülkücü gençlerin polis ve jandarmaya Türk Bayrağı armağan ederek yanlarında olduklarını gösterdiklerini söyleyen Çınar, "Bu ülkenin teminatı olan gençler, teminatlık görevlerini yerine getirerek polisine ve askerine her zaman sahip çıkacağını göstermiştir. Ülkücü gençler Alanya'daki asker ve polisini görev yaptıkları alanlarda ziyaret ederek üzerlerine düşen görevi yerine getirmişlerdir. Türk polisi ve askeri bizim en büyük teminatımızdır. Allah onları başımızdan eksik etmesin" diye konuştu. Bu sürpriz ziyaret karşısında önce şaşıran, ardından duygulanan asker ve polis memurları, kendilerine armağan edilen Türk Bayrağı'nı öpüp başlarına koyarak teslim aldı.
Son Güncelleme: 31.10.2016 21:40
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81