Baykal Sapadere'ye gitti

Baykal Sapadere'ye gitti

04 Temmuz 2017 Salı 01:43
Baykal Sapadere'ye gitti
CHP eski Genel Başkanı ve Antalya Milletvekili Deniz Baykal, geçtiğimiz hafta yangın meydana gelen Sapadere Mahallesi'nde incelemelerde bulundu. Baykal'a İlçe Başkanı Ali Takavut ve CHP'li meclis üyeleri de eşlik etti. 
 
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) eski Genel Başkanı ve Antalya Milletvekili Deniz Baykal, geçtiğimiz hafta yangın meydana gelen Sapadere Mahallesi'nde incelemelerde bulundu. Baykal'a CHP İlçe Başkanı Ali Takavut ile belediye meclisi üyeleri de eşlik etti. Mahalledeki yangından etkilenen vatandaşlarla bir araya gelen Baykal, onların taleplerini de dinledi. 
BÜYÜK YÜRÜYÜŞ İÇİN ALANYA'DAN OTOBÜS KALDIRILACAK
Öte yandan CHP İlçe Teşkilatı 9 Temmuz'da İstanbul'da gerçekleştirilecek olan 'Adalet Yürüyüşü'ne katılmak için Alanya'dan araç kaldıracak. Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan CHP İlçe Başkanı Ali Takavut, "9 Temmuz İstanbul yürüyüşüne ve mitinge katılmak isteyenlerin, 6 Temmuz Perşembe günü saat 12.00'ye kadar CHP İlçe Örgütü'ne isimlerini yazdırmaları gerekiyor. 8 Temmuz Cumartesi günü saat 16.00'da parti binamızın önünden araç kaldırılacak.  Ülkesinde adaleti isteyen tüm halkımıza duyurulur" dedi.
Son Güncelleme: 04.07.2017 01:44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81