Baykal nikah şahitliği yaptı

Baykal nikah şahitliği yaptı

16 Temmuz 2017 Pazar 22:06
Baykal nikah şahitliği yaptı
Alanya'nın sevilen gençlerinden Sefa Çorbacı, hayatını Ayten Güllü ile birleştirdi. Genç çiftin nikah şahitliğini ise CHP Antalya Milletvekili Deniz Baykal yaptı. CHP Alanya eski Gençlik Kolları Başkanı Sefa Çorbacı, bir süredir nişanlı olduğu muhasebeci sevgilisi Ayten Güllü ile dünya evine girdi. Genç çiftin Club Olive Garden'da yapılan eğlenceli düğünlerine çok sayıda davetli katıldı. Çiftin nikahları da burada kıyıldı. Çiftin nikahlarını Alanya Belediye Başkan Yardımcısı Ali Yenialp kıydı. 
 "MUTLULUKLAR DİLERİM"  
Düğünün davetlileri arasında bulunan CHP eski Genel Başkanı ve Antalya Milletvekili Deniz Baykal, genç çiftin nikah şahitliğini yaptı. Baykal, "Genç çiftimize ömür boyu mutluluklar" dilerim dedikten sonra Ayten ve Sefa'yı tebrik etti.
Son Güncelleme: 16.07.2017 22:07
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81