Başkan Yücel’in seçim koordinasyon merkezi binlerle açıldı

Cumhur İttifakı’nın Alanya’daki ortak adayı olan Belediye Başkanı Adem Murat Yücel'in ilk seçim ofisi hafta sonunda binlerce vatandaşın katılımıyla açıldı. Başkan Yücel yeni dönemde de seçilmesi durumunda yarınların Alanya'sını inşaa edeceklerini söyledi.

Başkan Yücel’in seçim koordinasyon merkezi binlerle açıldı

Cumhur İttifakı’nın Alanya’daki ortak adayı olan Belediye Başkanı Adem Murat Yücel'in ilk seçim ofisi hafta sonunda binlerce vatandaşın katılımıyla açıldı. Başkan Yücel yeni dönemde de seçilmesi durumunda yarınların Alanya'sını inşaa edeceklerini söyledi.

17 Şubat 2019 Pazar 12:47
Başkan Yücel’in seçim koordinasyon merkezi binlerle açıldı

2014 Yerel Seçimleri’nde MHP’den Alanya Belediye Başkanı seçilen ve 31 Mart’ta yapılacak yerel seçimlerde bu kez Ak Parti ile MHP’nin kurduğu Cumhur İttifakı’nın Alanya Belediye Başkan Adayı olan Adem Murat Yücel, merkezdeki ilk seçim ofisi binlerce vatandaş ve partilinin katılımıyla açıldı. Açılışa Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Başkanı Mustafa Aksoy, MHP İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Toklu, Aytemiz Alanyaspor Kulüp Başkanı Hasan Çavuşoğlu, Ülkü Ocakları Antalya İl Başkanı Alperen Tuğrul Kuruşoglu, Alanya Ülkü Ocakları Başkanı Mustafa Demirağ, MHP Eski Milletvekili Tarhan Akıllı ve çok sayıda partililer katılım sağladı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan program  Yücel'in 5 yıldır Alanya yaptığı hizmetleri sinevizyon gösterisi ile tanıtıldı. 
'CUMHUR İTTİFAKI SEÇİMDEN ZAFERLE ÇIKACAK'
Alanya Cumhur İttifakın seçim bürosu açılışında ilk konuşmayı Alanya MHP İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan yaptı. Türkdoğan, "50 yıllık bir çınarın altında siyaset yapmaktan şeref ve onur duyan Milliyetçi Hareket Partisi mensupları inşallah önümüzdeki yerel seçimlerde yeniden sayın belediye başkanımız, Cumhur İttifakı'nın adayı Adem Murat Yücel'i bir kez daha farkla seçecekler, Cumhur İttifakı'nın ve Milliyetçi Hareket Partisi'nin mührünü Alanya Kalesi'nin surlarına birkez daha asacaklar inşallah. MHP ve Ak Parti arasında özellikle 15 Temmuz darbe gecesinden sonra oluşmuş olan bir Cumhur İttifakı oluşmuştur. Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli ve Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın oluşturdukları bu Cumhur İttifakı Alanya'mızda da, Antalya'mızda da vücut bulmuştur. Bu Cumhur İttifakının Alanya'da vücut bulmuş hali, ismi Adem Murat Yücel'dir. Antalya'da vücut bulmuş hali ise Sayın Büyükşehir Belediye Başkanımız Menderes Türel'dir. Bizler MHP kadroları ve Ak Parti kadroları hep birlikte inşallah Alanya'da cumhur İttifakını zaferle çıkaracağız. Birlik, beraberlik içerisinde Sayın Cumhurbaşkanımızın ifade ettiği gibi 'pazara kadar değil, mezera kadar' inşallah bu birliktelik devam edecektir. Bu ittifak ruhuyla Alanya'mızda 5 yıldır hizmetleriyle göz dolduran, bizlerin gururu, sosyal belediyecilik denince iftihart ettiğimiz Sayın Adem Murat Yücel bey bu bahsettiğimiz Cumhur İttifakının adayı. Alanya'nın 102 mahallesine eşit ve adaletli hizmet götüren Sayın Adem Murat Yücel bey hizmetleriyle gururumuzdur. bunu burada bir kez daha ifade ediyorum. Bizlerde bir dönem daha 31 Mart akşamında sayın başkanımız Adem Murat Yücel'e güçlü bir şekilde destek verecek miyiz? Yine Cumhur İttifakımızın Antalya'da hizmetleriyle gururumuz olan Sayın Menderes Türel beye de bir dönem daha desteğimizi verecek miyiz? İşte özlediğimiz kadro bu.  Beka için milli karar, Cumhur için istikrar diyorum. Milliyetçi Hareket Partisi ve Ak Parti'nin Alanya'da ki her ferdi, cumhur İttifakı için alanya'da Yücel için, Antalya'da Türel için sahada olacağız, biriz beraberiz büyük Türk Milletinin hizmetindeyiz" dedi. 
TOKLU: YÜCEL HİZMETİN USTASI OLDUĞUNU GÖSTERDİ
Ak Parti İlçe Başkanı Mustafa Toklu ise, "31 Mart yerel seçimleri sadece bir yerel seçim değil. 31 Mart yerel seçimleri sadece Alanya’nın, Antalya’nın kaderini belirleyeceğimiz bir yerel seçim değil. Büyükşehir Belediye Başkanımız Menderes Türel 3 gün önce Antalya'nın ilçeleriyle ilgili 359 proje açıkladı. Bu projelerin en çok yine Alanya'da yapılacağı, Alanya ile ilgili projeler olduğunu görmekteyiz. İnşallah önümüzdeki günlerde de Antalya Büyükşehir Belediye Başkanımız Menderes Türel Alanya'da yapacağı projelerle ilgili detaylı bir proje sunumu yapacak. Bu seçim sadece Antalya Büyükşehir Belediye Başkanını seçeceğimiz bir seçim değil. bu seçim Alanya'da son 5 yıldır hizmetin ehli olan, hizmetin ustası olan, yaptığı projelerle Alanya'da birçok imzayı atan Cumhur İttifakı adayımız Adem Murat Yücel seçimidir. alanya'nın bu dönem önü daha da açık. Yıllardır özlemle, hasretle beklediğimiz üçlü sac ayağını inşallah 31 Mart akşamı gerçekleştireceğiz. Bu üçlü sac ayak nedir diye sorarsanız, Alanya’da Cumhur İttifakı adayımız olan adayımız Adem Murat Yücel, Antalya’da büyükşehir belediye başkan adayımız olan Menderes Türel ile birlikte , inşallah hükümetimizle birlikte Alanya’daki yatırımlar kuvvetli bir şekilde gelmeye devam edecek. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve MHP Lideri Sayın Devlet Bahçeli, Alanya’daki seçim sonuçlarını dört gözle beklemektedirler. 15 Temmuz hain darbe girişimi ile başlayan ve bugünlere kadar gelen birlikteliğimiz, Cumhur İttifakımız inşallah bu süreçte Alanya’da ve Antalya’da zaferle sonuçlanacaktır. Herkese buraya katıdıkları için teşekkür ediyorum. Antalya'da Türel, Alanya'da Yücel diyorum."
'ÜÇ HİLALİN MÜHRÜNÜ VURACAĞIZ'
“Bu ittifak görüşmeleri sürerken hem MHP’nin yetkilileri hem de AK Parti’nin yetkilileri asla ve kat’a senlik ve benlik meselelerine takılmamıştır" diyen MHP İl Başkanı Mustafa Aksoy da,"Bir bakınız, Dışişleri Bakanımız Alanyalıdır ancak Alanya bizde olsun dememiştir. AK Parti İl Başkanımız Korkutelilidir, Korkuteli bende olsun dememiştir. MHP İl Başkanı Gazipaşalıdır. Gazipaşa bizde olsun dememiştir. O sebeple 2014 seçimlerinin mutabakatı ele alındığında bu birliktelikte hep beraber, omuz omuza yol yürüyeceğiz. Bundan hiç kimsenin şüphesi ve kuşkusu olmasın. Alanya’da Adem Murat Yücel bizim için ne anlam ifade ediyorsa, Gazipaşa’da Adil Çelik aynı anlamı ifade ediyor. Alanya’nın hizmetkarı, Alanya’nın gülen yüzü Adem Murat Yücel ile yeniden Alanya’yı taçlandıracağız ve bu kadim şehirde, Selçuklu’nun başkentinde yeniden üç hilalin mührünü vuracağız.
ANTALYA'DAN ÇAVUŞOĞLU VE TÜREL CANLI BAĞLANDI
Antalya'daki açılışlara katılan Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ve Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Alanya'da gerçekleşen Cumhur ittifakı seçim ofisi açılışına Antalya'dan canlı görüntüyle Belediye Başkanı Adem Murat Yücel'e başarılar diledi. 
ÇAVUŞOĞLU: ALANYA İÇİN YÜCEL, ANTALYA İÇİN TÜREL DİYORUM
Bakan Çavuşoğlu, "Bugün biz Menderes Türel kardeşim ile beraber, Kaşta'yız. bugün Alanya'da Cumhur İttifakı adayımız sayın Adem Murat Yücel kardeşimizinde seçim ofisinin açılışı olduğu biliyoruz. bugün açtığınız seçim ofisinin inşallah 31 Mart'ta Adem Murat Yücel kardeşimizin tekrar Alanya'da göreve devam etmesine vesile olur diyorum. Aynı şekilde Cumhur İttifakımızın Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes türel kardeşimizin de tekrar seçilmesi için yapacağımız çalışmalara da inşallah vesile olur. Buradan tüm Alanyalı kardeşlerimizi sevgiyle , saygıyla selamlıyorum. Hep birlikte el ele çalışarak inşallah hedefimize ulaşacağız. Alanya için Adem Murat Yücel, Antalya için Menderes Türel diyorum" dedi. Bakan Çavuşoğlu ile birlikte olan BŞB Başkanı Menderes Türel ise, "Sayın Bakanımızın ifade ettiği gibi bende Adem Murat Yücel başkanımızın seçim koordinasyon merkezinin Alanya'da ki başarılarımıza vesile olmasını temenni ediyorum. Bende sayın Bakanımızın ifade ettiği gibi Alanya'da Yücel, Antalya'da Türel diyor hepinize saygılar sunuyorum" diye konuştu. Açılış töreninde katılımcılara hitap eden Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, 31 Mart’ta Alanya Belediyesini MHP’nin hizmet belediyeciliği ile Ak Parti’nin gönül belediyeciliği anlayışını birleştirerek yöneteceklerini söyledi.

‘İLK GÜNKÜ AŞK VE HEYECANLA KARŞINIZDAYIM’

Başkan Yücel konuşmasında şu ifadeleri kullandı: “Bizleri, Cumhur İttifakı Adaylığına layık gören Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı ve Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’yi Allah’ın izniyle ve sizlerden aldığımız destekle mahcup etmeyeceğiz. Güçlü bir Türkiye, Güçlü bir Antalya, Güçlü bir Alanya için bir olacağız, iri olacağız, diri olacağız, hep birlikte kazanacağız. ‘Bir Dünya Kenti Alanya’ hayaliyle çıktığımız bu yolda hep birlikte, omuz omuza, gönül gönüle, el ele yürüyeceğiz. Bıkmadan, usanmadan, yılmadan çalışacağız. İnşallah kazanan biz olacağız. Biz kazandıkça Alanyamız kazanacak. 5 yıl önce görevi devraldığımız ilk günkü heyecanla, aynı coşkuyla, aynı çalışma azmiyle karşınızdayım. İlk günkü aşkla Alanya’ya hizmet etmeye devam ediyoruz. 15 yıllık belediye başkanlığım döneminde hiç ‘Yoruldum, olmaz, yapamam’ demedim. Önce Allah’a, sonra Alanyamıza ve sizlere duyduğum güvenle, hizmet aşkıyla hep çalıştık, yapılamaz denilenleri yaptık, hayalleri gerçeğe dönüştürdük. Sizlerden emanet aldığımız Selçuklu’nun başkenti, Osmanlı’nın liman kenti Alanyamıza şanlı tarihine layık olduğu şekilde hizmet ediyoruz. Alanya’yı hep daha ileriye götürecek eserler üretmenin gayreti içinde olduk.

‘ALANYA BİZİMLE ALTIN ÇAĞINI YAŞIYOR’

Alanya’yı geriye değil hep ileriye götürdük. Alanya bizlerle altın çağını yaşıyor. Gece gündüz demeden Alanya için çalışıyoruz. Öyle çalışıyoruz ki, Alanya’nın 37 yıllık hayali olan teleferiği, kamu kurum ve kuruluşları arasında en büyük Güneş Enerji Santrali’ni, Türkiye’nin en büyük ve en kapsamlı Demirtaş Hayvan Barınağı’nı, Devlet Bahçeli Sosyal Yaşam Alanı’nı, prestij caddelerini, kültür merkezleri ve düğün salonlarını, kapalı pazar yerlerini ve daha nice önemli hizmet ve projeyi şehrimize kazandırıyoruz. Öyle çalışıyoruz ki, Büyükşehir Yasası’yla 56 kat büyüyen kentimizin her noktasına, santim santim, ilmek ilmek hizmetlerimizi nakşediyoruz. Alanya Belediyesi’ni, yatırım bütçesi, araç filosu ve hizmet ağı ile Türkiye'nin en güçlü belediyelerinden biri haline getirdik. Alanya Belediyesi artık, okullar, yurtlar, kreşler, camiler, sağlık ocakları yaptıran, birçok mahallesine düğün salonları ve kültür merkezleri inşa eden bir belediye haline geldi. Alanya Belediyesi artık, kendi bitkisini, kendi elektriğini, kendi asfaltını ve kendi betonunu kendisi üreten, tasarruf ederek gelişen kendi kendine yeten bir belediye. Alanya Belediyesi, artık üreterek güçlenen, güçlendikçe büyüyen ve büyüdükçe de halkına daha çok hizmet eden bir belediye.

‘ALANYA’YA YENİ BİR VİZYON KAZANDIRIYORUZ’

Temel belediyecilik hizmetlerinde görülmemiş bir performans sergilerken, aynı zamanda Alanyamızın yıllarca ötelenmiş problemlerine kalıcı çözümler ürettik. Gençlerimizin spor, sanat ve kültürle uğraşması için yeni sosyal alanlar, spor tesisleri ve kültür merkezleri yaparak, onların hizmetine sunduk. Diğer yandan sosyal belediyecilik uygulamalarımızla, kültür-sanat etkinliklerimizle, sağlık ve eğitim yatırımlarımızla şehrimize vizyon kazandıran adımlar attık. Bir şehrin değişimine ve dönüşümüne birlikte şahitlik ediyoruz. Turizmde marka olan bu şehre yeni bir şehircilik anlayışı, yeni bir vizyon kazandırıyoruz. Alanya’ya çağ atlatacak kentsel dönüşüm projelerimizi uygulamaya koyuyoruz. Mahallelerimizi baştan sona yenileyeceğiz. Kentsel dönüşümle Alanya’yı daha yeşil, daha çok sosyal alanlara sahip modern bir kent yapacağız. Biz, yaptığımız her şeyi öncelikle Allah rızası için sonra da insanlarımızın rızasını, hayır dualarını alabilmek için yapıyoruz. ‘Allah razı olsun’ dedirtebiliyorsak, bizler için en büyük hizmet budur. 5 yıllık görev süremizde, ‘Fırat nehri kenarında bir koyun kaybolsa, korkarım ki kıyamet gününde onun bile hesabı bizden sorulur!’  diyen Hz. Ömer’i kendimize şiar edindik. Alanya’nın en ücra köşesinde yaşayan tek bir insan olsa bile O’nun elini öptük, halini sorduk, derdini dinledik. Yarasına merhem olmaya çalıştık.

‘HAYALLER BİZİMLE GERÇEK OLDU’

Turizm cenneti şehrimizin 37 yıllık teleferik hayalini gerçekleştirirken, Bayır Mahallemizdeki Hüseyin amcamızın evine sağlık ekibimizle gittik, tansiyonunu ölçtük, ilaçlarını verdik. Alanya merkezde Güneş Enerji Santralini hizmete açarken, Soğukpınar’da yolu olmadığı için evinden çıkamayan engelli Mehmet kardeşimizin evinin önündeki engelleri kaldırdık. Alanya’ya kapalı pazar yerini kazandırırken, Demirtaş Mahallemizde evi yanan Emine teyzemizin evini yeniledik. Prestij Caddeleri ile Alanya’nın prestijini arttırırken, Dimalacami’de Fatma annemizi ambulansımızla hastaneye taşıdık. Şehrimizi Demirtaş Kültür Merkezi ile taçlandırırken, Alanya’nın en uzak mahallelerinde yıllarca varlığı unutulan insanımızın hizmet sevincine, hatırlandığı için mutluluk gözyaşlarına şahit olduk. Alanya’nın en uzak yaylalarında Sarımut’ta Eğrigöl’de şantiyeler kurarak yaz kış demeden en ücra köşedeki vatandaşımıza hizmet götürürken, Avsallar Mahallemizde Karasu Yolu’nu ilk kez biz yaptık. 40 yıldır her siyasetçinin söz verdiği ancak yıllardır yapılamayan Koçdavut yolunu bu yaz ulaşıma biz açtık. Vatandaşlarımızı hasretle beklediği hizmetlere ilk kez biz kavuşturduk. Mevlana diyor ki; ‘Ben dostlarımı ne kalbimle, ne de aklımla severim. Olur ya kalp durur, akıl unutur. Ben dostlarımı ruhumla severim. O ne durur ne unutur.’ Biz de, bu makamlara bizleri getiren sizleri Mevlana’nın sevdiği gibi sevdik. Seçildikten sonra sizleri unutmadık.

‘YARINLARIN ALANYASINI İNŞAA EDECEĞİZ’

Mücadeleden korkmadık, güçten yana değil, haktan ve halktan yana olduk. Siyasi ayrım yapmadık, vatandaşlarımızı zengin-fakir, kentli-köylü diye ayırmadık. Adamı olanın değil hak edenin işini yaptık. Eşit, adaletli, hoşgörülü yönetim anlayışımızla belediyenin kapısını herkese açtık. Tevazu ile hareket ettik. Her zaman vatandaşımızla iç içe olduk. İstişareye önem verdik. Teşkilatımızla, meclis üyelerimizle, muhtarlarımızla, kurumlarımızla, sivil toplum örgütlerimizle birlikte uyumla çalıştık. 'Ben' değil, 'Biz' kültürüyle yönettiğimiz Alanya’ya daha çok güzel hizmetler yapacağız. Alanyamıza yine hep birlikte, içimizden biri Alanya’nın evladı olan ülkemizin dünyadaki gür sesi Dışişleri Bakanımız Sayın Mevlüt Çavuşoğlu ve hükümetimizin de destekleri ile daha çok güzel hizmetler yapacağız. Cumhur İttifakı’yla Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Menderes Türel başkanımla uyum içerisinde çalışarak Alanya’yı daha yükseklere taşıyacağız. Bugünden itibaren hep birlikte çalışacağız. Yarınların Alanyası için yaptıklarımızı, yapacaklarımızı, projelerimizi anlatacağız. Alanya’da hep birlikte, gece gündüz demeden sizlerle çalınmadık kapı, sıkılmadık el bırakmayacağız. Vatandaşımızın hem gönlünü, hem hayır duasını, hem de desteğini alacağız.

‘ANTALYA’DA TÜREL ALANYA’DA YÜCEL DİYECEĞİZ’

Milliyetçi Hareket Partisi’nin mensubu olmanın onuruyla, partimizin misyonu ve vizyonuyla büyük Alanya’yı büyük projelerle buluşturmaya devam edeceğiz. İnşallah şehircilikte ufuklar açan yeni projelerimizi yakında sizlerle paylaşacağız. Milliyetçi Hareket Partisi'nin ‘üretken belediyecilik’ misyonu ile Ak Parti'nin ‘gönül belediyeciliği’ anlayışını birleştirerek Alanya'yı şaha kaldıracağız. Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’ye Alanya ziyareti sırasında söz verdiğimiz gibi, ‘Dünya döndükçe, Genel Başkanımız başımızdan eksik olmadıkça, bizler de burada oldukça Alanya Kalesi’nden 3 hilali indirmeye kimsenin gücü yetmeyecek.’ Değerli Alanyalı hemşerilerim, sizlere layık olmak için, gençlerimize daha mutlu ve daha güvenli yarınlar bırakmak için azimle, yılmadan, yorulmadan çalışacağız, sizlerin hizmetkârı olacağız. Halkımızın destek ve teveccühleri ile işi ehline bırakmak için, kaliteli hizmet için, yatırımların devamı için, ülkemizin bekası ve istikrarı için Cumhur İttifakını zaferle taçlandıracağız. Antalya’da Türel, Alanya’da Yücel diyoruz.” Yücel'in konuşmasının ardından okunan duanın ardından seçim ofisi katılım sağlayan protokolün kurdele kesiminin ardından açıldı. - Mert CANTÜRK 
 

Son Güncelleme: 17.02.2019 20:47
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81