Başkan Toklu dur durak bilmiyor

AK Parti Alanya İlçe Başkanı Mimar Mustafa Toklu seçim çalışmalarına son hızla devam ediyor.

Başkan Toklu dur durak bilmiyor

AK Parti Alanya İlçe Başkanı Mimar Mustafa Toklu seçim çalışmalarına son hızla devam ediyor.

23 Ekim 2018 Salı 17:01
Başkan Toklu dur durak bilmiyor


Başkan Toklu, "Göreve geldiğimiz ilk gün ki aynı istek ve arzu ile çalışmalarımıza devam edeceğiz." dedi.

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Alanya İlçe Başkanı Mimar Mustafa Toklu bugün yoğun bir mesai yaptı. Sabah saatlerinden itibaren görüşmelerine başlayan Başkan Toklu ilk olarak Alanya'nın batı bölgesindeki mahalle başkanları ile bir araya geldi. Parti binasında yapılan toplantıda mahalle başkanları Başkan Toklu'dan seçim öncesi direktifleri aldılar. Her mahalle başkanının kendi mahallesindeki vatandaşlarla birebir iletişim kurması gerektiğini belirten Başkan Toklu, "Önümüzde çok önemli bir seçim var. Seçim sürecine kadar mahalle başkanlarımızdan yoğun bir çalışma temposu bekliyoruz. Kendi mahallelerimizdeki vatandaşlarla yakın temas ta olalım. Vatandaşların isteklerini kulak ardı etmeden elimizden gelen tüm hizmeti mahallerimize ulaştırmalıyız." dedi.

Mahalle başkanları, Başkan Toklu ve ekibinin çalışmalarının vatandaşlar tarafından takdir edildiğini belirttiler. Mahalle başkanlarından ilk grubu ağırlayan Başkan Toklu, Çarşamba ve Perşembe günü diğer mahalle başkanları ile bir araya gelecek.

VATANDAŞLARLA GÖRÜŞTÜ

Başkan Toklu mahalle başkanlarının ardından vatandaşlarla görüştü. Kendisini ziyarete gelen vatandaşları kabul eden Başkan Toklu, birçok isimle birebir görüşerek sorunlarını dinledi ve notlar tuttu. Vatandaşlar, yoğun temposu arasında kendilerini dinleyen Başkan Toklu'ya teşekkür ettiler.

YÖNETİM KURULU İLE GÜNDEM DEĞERLENDİRMESİ

Başkan Toklu daha sonra Yönetim Kurulu Üyeleri ile Haftalık Olağan Yönetim Kurulu Toplantısını gerçekleştirdi. Yönetim Kurulu Üyeleri ile gündemi değerlendiren Başkan Toklu, "Alanya Belediye Başkan Adayımız kısa süre içerisinde belli olacak. Adayımız kim olursa olsun yönetim kurulu üyelerimizle birlikte çalışma tempomuza devam edeceğiz. İlk gün ki istek ve arzu ile çalışmalarımıza devam ediyoruz. Seçim gününe kadar da devam edeceğiz." diye konuştu.

Anahtar Kelimeler:
AlanyaAk PArtiMustafa Toklu
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81