Başkan Toklu'dan pazar mesaisi

Ak Parti Alanya İlçe Başkanı Mustafa Toklu pazar günü bir çok etkinliğe katılarak vatandaşlarla buluştu.

Başkan Toklu'dan pazar mesaisi

Ak Parti Alanya İlçe Başkanı Mustafa Toklu pazar günü bir çok etkinliğe katılarak vatandaşlarla buluştu.

29 Temmuz 2018 Pazar 18:32
Başkan Toklu'dan pazar mesaisi


Adalet ve Kalkınma Partisi (Ak Parti) Alanya İlçe Başkanı Mustafa Toklu, pazar günü de çalışmalarını sürdürdü.

Güne erken başlayan Toklu ilk olarak Söbüçimen Yaylası Karabuynuzlar'da ve Gümüşkavak Mahallesi Kızılova Meydanı'nda gerçekleşen yayla şenliklerine katıldı. İki şenlik alanına da uğrayan ve vatandaşlarla buluşan Toklu'ya büyük bir ilgi vardı. Şenlikleri düzenleyen isimlere teşekkür eden Toklu vatandaşlarla da görüşme imkanı buldu.

Toklu saat 16.00'da ise Burçaklar Mahallesi'ne geçerek nişan merasine katıldı. 

Toklu'nun son durağı ise Eşgilik Düğün Salonu oldu. Rabia Zümre ve Ahmet'in düğün törenlerine katılan başkan Toklu genç çifte mutluluklar diledi. Koç ve Karaaslan ailelerine birleştiren düğün oldukça neşeli bir ortamda geçerken Toklu vatandaşlarla muhabbet etme fırsatı buldu.

Toklu'nun pazar günü bile dinlenmeyerek vatandaşlarşa buluşması ve yoğun bir mesai harcaması Alanya halkı tarafından takdir edildi ve övgü aldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81