Bahçeli'yi Alanya heyeti karşıladı

Bahçeli'yi Alanya heyeti karşıladı

10 Eylül 2017 Pazar 20:47
Bahçeli'yi Alanya  heyeti karşıladı
Alanya Belediye Başkanı Adem Yücel ve MHP'liler, Isparta'da temel atma töreni ve açılışlara katılan MHP Lideri Devlet Bahçeli'yi karşılayarak Alanya'da devam eden ve tamamlanan projelerin içeriğini anlattılar.
 
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Isparta Belediyesi tarafından yapılan hizmetlerin temel atma ve açılış töreni için Isparta'ya gitti. Törene, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, İl Başkanı Mustafa Aksoy, 23. Dönem Antalya Milletvekili Hüseyin Yıldız, İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan, Alanya Ülkü Ocakları Başkanı Abil Gündoğan ve çok sayıda MHP'li isim katıldı. "Sayın Devlet Bahçeli'yi il ve ilçe teşkilatımızla birlikte Isparta'da Üniversite Kavşağı'nda karşıladık" diyen Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, "Sayın Bahçeli'nin Isparta programı kapsamında Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın'ı makamında ziyaret ettik" dedi. Başkan Yücel, Bahçeli ile sohbet ederek Alanya'da yapılan çalışmaları da anlattı. MHP lideri Bahçeli ise El İzi Mağazası, isminin verildiği Devlet Bahçeli Gök Kubbe Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi, Atatürk Anıtı, Devlet Bahçeli Caddesi, Gül Park, Piri Mehmet Otoparkı, Otogar ve Yaşam Alanı ile Etnografya Müzesi Ek Tesisleri Ergenekon Müzesi'nin temel atma törenine katıldı.
Son Güncelleme: 10.09.2017 20:48
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81