Bahçeli temel atmaya geliyor

Bahçeli temel atmaya geliyor

04 Aralık 2017 Pazartesi 18:29
Bahçeli temel  atmaya geliyor
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin belediye başkanlarını 8-10 Aralık tarihlerinde Antalya'da topluyor.  MHP Lideri Bahçeli 9 Aralık Cumartesi günü de Alanya’ya gelerek Alanya Belediyesi’nin toplu açılış ve temel atma törenine katılacak. 
 
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin belediye başkanlarıyla 8-10 Aralık tarihlerinde Antalya’nın Serik ilçesi Belek turizm bölgesi Sueno Otel'de bir araya gelecek. Devlet Bahçeli, 8 Aralık Cuma akşamı kente gelerek toplantının yapılacağı otelde konaklayacak. 9 Aralık Cumartesi günü ise belediye başkanlarına buluşmanın açılış konuşmasını yapacak olan Devlet Bahçeli, aynı gün Alanya Belediyesi'nin temel atma ve açılış törenine katılacak. Burada yeni Belediye Hizmet Binasının temelini atacak olan MHP Lideri Bahçeli aynı zamanda Toslak’ta yapılan Güneş Enerji Santrali (GES) projesinin de açılışını gerçekleştirecek. Bahçeli daha sonra ise MHP Alanya İlçe Teşkilatı tarafından hazırlanan rozet takma törenine katılarak MHP’ye yeni üye olan 1071 partilinin rozetlerini takacak. – Mert CANTÜRK 
Son Güncelleme: 04.12.2017 19:33
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81