Antalya'da tatil yapan CHP Milletvekili hayatını kaybetti

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Denizli Milletvekili Kazım Arslan, Antalya'da geçirdiği beyin kanaması sonucu yaşamını yitirdi. Acı haber, Arslan'ın Twitter hesabından duyuruldu.

Antalya'da tatil yapan CHP Milletvekili hayatını kaybetti

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Denizli Milletvekili Kazım Arslan, Antalya'da geçirdiği beyin kanaması sonucu yaşamını yitirdi. Acı haber, Arslan'ın Twitter hesabından duyuruldu.

08 Haziran 2019 Cumartesi 00:37
Antalya'da tatil yapan CHP Milletvekili hayatını kaybetti

Kazım Arslan'ın Twitter hesabından paylaşılan ölüm haberinde şu ifadelere yer verildi: "Cumhuriyet Halk Partisi Denizli Milletvekilimiz Sayın Kazım Arslan, bu gece (7 Haziran Cuma) saat 00.30 sularında, Antalya- Aksu ilçesinde bayram tatili için ailesiyle beraber bulunduğu evinde geçirdiği ani rahatsızlık sonucu vefat etmiştir. Değerli milletvekilimizin cenazesi, daha sonra açıklayacağımız program dahilinde Denizli'de defnedilecektir"
ARSLAN'IN SON PAYLAŞIMI
Kazım Arslan son paylaşımında ise "Akit Gazetesi haber müdürü Murat Alan 'Askerler ve Generaller Erdoğan'ın arkasında eşek gibi saf tutuyorlar' diyerek haddini aşmış,kahraman ordumuzun nadide asker ve generallerine ağır hakaretlerde bulunmuştur.Bu gazeteci ağır hakaret etme gücünü kimden alıyor, arkasında kimler var" ifadelerini kullanmıştı.

CHP'Lİ VEKİLLERDEN TAZİYE MESAJI
CHP Genel Başkan Yardımcısı veİzmir Milletvekili Tuncay Özkan da Cumhuriyet Halk Partisi Denizli Milletvekili Kazım Arslan'ın hayatını kaybettiğini duyurdu. Özkan, "Mücadele arkadaşımız, yoldaşımız, Denizli Milletvekilimiz Kazım Arslan'ı kaybettik. CHP ailemize ve sevenlerine başsağlığı diliyorum. Mekanı cennet olsun" dedi. CHP Milletvekili Tacettin Bayır ise, "Usiad'da, TBMM'de aynı komisyonda görev yaptığımız, partimizin önemli isimlerinden, üretim sevdalısı arkadaşımı, Denizli Milletvekilimiz Kazım Arslan'ı, geçirdiği beyin kanaması sonucu kaybettik. Acımızın tarifi yok. Allah rahmet eylesin. Ailesine, sevenlerine sabırlar diliyorum" dedi.
CHP ALANYA İLÇE TEŞKİLATI'NDAN TAZİYE MESAJI 
Arslan’ın ani ölümü CHP ilçe örgütünü de derinden üzdü. Arslan, 31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri öncesinde seçim çalışmaları kapsamında Alanya’ya da gelmişti. Geldiği dönem ilçe başkanı olan Sefa Çorbacı Arslan’ın kaybına ilişkin sosyal medya hesabı üzerinden yapmış olduğu paylaşımda “Denizli milletvekilimiz Sn. Kazım Arslan vefat etmiştir. Kendisi ile tanışma fırsatım olmuştu. Ailesine ve yakınlarına başsağlığı dilerim” ifadelerini kullandı. Yanı sıra CHP İlçe Başkanı Coşkun Karadağ da CHP’li vekilin acı kaybı üzerine bir paylaşımda bulundu. Karadağ paylaşımında “Denizli Milletvekili’miz Sn. Kazım Arslan’ı kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşıyoruz. Kendisine Allah’tan rahmet, acılı ailesine sabırlar dilerim. Başımız sağolsun” dedi. CHP İlçe yönetim kurulu üyesi Durmuş Özgen ise “Mücadele arkadaşımız, yoldaşımız, Denizli Milletvekilimiz Kazım Arslan'ı kaybettik. CHP ailemize ve sevenlerine başsağlığı diliyorum. Mekanı cennet olsun” ifadelerini kullandı. 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81