Anlamlı yardım

AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları öncülüğünde başlatılan Halep’e Yardım Kampanyasına AK Parti Alanya Kadın Kolları Teşkilatı'da destek verdi.

Anlamlı yardım

AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları öncülüğünde başlatılan Halep’e Yardım Kampanyasına AK Parti Alanya Kadın Kolları Teşkilatı'da destek verdi.

03 Ocak 2017 Salı 20:25
Anlamlı yardım
 Kızılay’ın Halep’e yardım için açtığı banka hesabına kadın kolları olarak kendi aralarında topladıkları 550 TL'yi bağışlayan Ak Parti Alanya Kadın Kolları Teşkilatı Başkanı Şükran Çalık, 'Yeryüzündeki tüm mazlum coğrafyalarda yaşayan kardeşlerimizin sorumluluğunu yüreğimizde hissediyoruz' diyerek kampanyaya destek verdi. Suriye ve Halep’te gerçekleşen katliamlardan dolayı büyük üzüntü yaşadıklarını belirten Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Şükran Çalık, 'Hemen yanı başımızda bizimle tarihi bağları olan kardeşlerimizin yaşadığı Halep'te de büyük bir insanlık dramı yaşanıyor. Halep halkı ölümle, sefaletle ve açlıkla iç içe getirilmiş durumda. Halepli kardeşlerimizin bize ihtiyacı var. Bizler şehirleri bombalanarak açlığa, sefalete sürüklenen kardeşlerimize ensar olmayı bir görev biliyoruz. AK Parti Alanya Kadın Kolları Teşkilatı olarak karınca kararınca yardım etmek istedik. Suriyeli kardeşlerimizle ekmeğimizi paylaşmak istiyoruz. Suriye’deki zulüm son bulana kadar savaş mağdurlarına ve ülkemizdeki mültecilere destek olmaya devam edeceğiz" dedi. - Mert CANTÜRK
Son Güncelleme: 03.01.2017 20:26
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81