Anastasia Çetinkaya ALSİAD'ı ziyaret etti

Alanya Belediyesi Bağımsız Belediye Başkan Adayı Anastasia Petrova Çetinkaya ALSİAD'ı ziyaret etti

Anastasia Çetinkaya ALSİAD'ı ziyaret etti

Alanya Belediyesi Bağımsız Belediye Başkan Adayı Anastasia Petrova Çetinkaya ALSİAD'ı ziyaret etti

18 Ocak 2019 Cuma 21:24
Anastasia Çetinkaya ALSİAD'ı ziyaret etti

ALANYA'NIN ilk yabancı uyruklu belediye başkan adayı Anastasia Petrova Çetinkaya Alanya Sanayici ve İş İnsanları Derneği'ni (ALSİAD) ziyaret etti. Esnaf, sanayici ve iş insanları ile ilgili projelerini ALSİAD Başkanı Akın Tabaklar ile paylaşan Çetinkaya, yönetim kurulu üyeleri ile de sohbet etme imkanı buldu. 
KENDİSİNİ TEBRİK EDİYORUM

Ziyarette konuşan ALSİAD Başkanı Akın Tabaklar, "Anastasia hanımı, cesareti nedeniyle kutluyorum. Her şeyden önce Alanya'nın ve Türkiye'nin tanıtımına büyük katkı sağladı. Kendisinin kış ve sağlık turizmi ile ilgili projelerini dinledim. Alanya için hep birlikte daha iyisini yapabiliriz. Projeler Alanya'nın gelişime katkı sağlayacaktır" dedi. 
HEP BİRLİKTE BAŞARABİLİRİZ
Ziyaretle ilgili değerlendirmede bulunan Anastasia Çetinkaya ise, "Akın bey ve yönetim kuruluna misafirperverlikleri için teşekkür ederim. Kendisi ile Alanya'yı nasıl 12 ay turist çekebilecek bir şehir haline getirebiliriz diye konuştuk. Kış ve sağlık turizmi ile ilgili projelerimizi paylaştık. Projelerin gerçekleştirilmesi konusunda destek istedik. Kendisine Alanya'nın gelişimine katkı sağlayacak her projeye destek olacağını söyledi. Ben her zaman söylüyorum. Ben bu projeleri tek başına yapamam ama hep birlikte Alanya'yı daha mükemmmel, daha refah bir yer haline getirebiliriz. Projelerimiz Alanya'yı her anlamda güzelleştirecek ve güçlendirecek" diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81