ALSEV'den Karaduman'a ziyaret

ALSEV'den Karaduman'a ziyaret

30 Temmuz 2017 Pazar 20:41
ALSEV'den Karaduman'a ziyaret
Alanya Ülkücü İşçiler Derneği Başkanlığı görevine atanan Alper Karaduman hayırlı olsun ziyaretlerini kabul etmeye devam ediyor. Karaduman son olarak ALSEV Başkanı Kemal Yetkin ve Yönetimini ağırladı. 
 
Alanya Sevdalıları Derneği (ALSEV) Başkanı Kemal Yetkin ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Ercan Uğur'un yerine Alanya Ülkücü İşçiler Derneği Başkanlığı görevine atanan Alper Karaduman ve yeni yönetimine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. ALSEV Başkanı Kemal Yetkin, "Sen ben yok biz varız. Bundan sonra ki süreçte de Alanya'nın menfaatine olan her türlü aktivite ve faaliyette ortak çalışmalar yapacağız. Söz konusu Alanya'mız olunca ALSEV olarak her türlü desteği sonuna kadar vermeye hazırız. Yeni görevine atanan Alper Karaduman başkana da yeni görevinin hayırlı olmasını temenni ediyoruz" dedi. Karaduman'da ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek Yetkin'e teşekkür etti. - Mert CANTÜRK 
Son Güncelleme: 30.07.2017 20:43
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81