Alanya MHP şehitleri andı

MHP Alanya İlçe Teşkilatı, Şehitler Haftası nedeniyle düzenlediği ziyarette Alanya’daki şehitleri andı.

Alanya MHP şehitleri andı

MHP Alanya İlçe Teşkilatı, Şehitler Haftası nedeniyle düzenlediği ziyarette Alanya’daki şehitleri andı.

15 Nisan 2020 Çarşamba 16:13
Alanya MHP şehitleri andı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Alanya İlçe Teşkilatı Başkanı Mustafa Türkdoğan ve Yönetim Kurulu üyeleri Şehitler Haftası nedeniyle Alanya Garnizon Şehitliği’ne ziyaret gerçekleştirdi. Düzenlenn ziyarete MHP Alanya İlçe Teşkilatı’nın yanı sıra Alanya Belediyesi Meclis Üyeleri de katıldı. Alanya şehitlerini kabirleri başında anan Türkdoğan ve ekibinin koronavirüs salgını önlemleri kapsamında sosyal mesafeye de dikkat ettikleri görüldü.

‘BU SENE ŞEHİT ANNELERİNİN ELİNİ ÖPEMEDİK’

Ziyaretin ardından Garnizon Şehitliği önünde açıklama yapan Türkdoğan, “Şehitler Haftası münasebetiyle yönetim kurulu üyelerimiz ve belediye meclis üyelerimiz ile birlikte Milliyetçi Hareket Partisi Alanya İlçe Teşkilatı adına her bayramda, şehitler haftasında olduğu gibi şimdi de Alanya Garnizon Şehitliği’nde meftun olan şehitlerimizi ziyaret ettik. Ruh-u şeriflerine Yasin- i Şerif gönderdik. Dualarımızla şehitliğimizi ziyaret ettik. Hepimizin bildiği gibi bütün insanlığı ve milletimizi etkileyen bu koronavirüs müsibeti dolayısıyla bu sene maalesef şehit ailelerini ziyaret edemedik. Şehit annelerimizin ellerinden öpemedik. İnşallah en kısa zamanda önümüzdeki Ramazan Bayramı’nda Cenab-ı Rabbim bu koronavirüs müsibetini tüm dünyadan def eder ve bizler de bayramda şehit ailelerimizle selamlaşabiliriz. Bakara Suresi’nde ifade edildiği gibi Allah yolunda öldürülenler ölüler değillerdir. Siz göremezsiniz. Bizler de bugün şehitlerimizi andık. Tüm şehitlerimizin ruhları şad mekanları cennet olsun. Şehit ailelerimize birkez daha sabır diliyoruz. Bütün gazilerimiz de sağlık ve afiyetler diliyoruz” ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81