‘Alanya geleceğine yürüyor’

Cumhur İttifakı Alanya Belediye Başkan Adayı Adem Murat Yücel, bugün Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'nun katılımlarıyla gerçekleşecek "Alanya Geleceğine Yürüyor" programına tüm Alanyalıları davet etti.

‘Alanya geleceğine yürüyor’

Cumhur İttifakı Alanya Belediye Başkan Adayı Adem Murat Yücel, bugün Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'nun katılımlarıyla gerçekleşecek "Alanya Geleceğine Yürüyor" programına tüm Alanyalıları davet etti.

22 Mart 2019 Cuma 22:10
‘Alanya geleceğine yürüyor’

Alanya Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı’nın Başkan Adayı Adem Murat Yücel, yarın seçim yürüyüşünü gerçekleştirecek. 31 Mart Yerel Seçimleri öncesi Cumhur İttifakı’nın Başkan Adayı olan Adem Murat Yücel, saha çalışmaları kapsamında bugün ‘Alanya Geleceğine Yürüyor’ sloganıyla dev bir seçim yürüyüşü yapacak. 2014 seçimlerinde 'Büyük Alanya Yürüyüşü’ sloganıyla yaptığı yürüyüşte Başkan Yücel'e merkez, belde ve köylerden binlerce vatandaş destek vermişti. Yarın yapılacak olan yürüyüş, saat 14.00’da Alanya Öğretmen Evi önünden başlayıp, İskele Şelale Meydanı’nda son bulacak. Bu kez Cumhur İttifakı'nın ortak adayı olarak bu yürüyüşü gerçekleştirecek olan Başkan Yücel’e yürüyüşte Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, MHP ve Ak Parti Antalya Milletvekillerinin yanı sıra binlerce vatandaşın eşlik etmesi bekleniyor. 
YÜCEL’DEN YÜRÜYÜŞE DAVET
Yürüyüş programına tüm Alanya halkını davet eden Başkan Yücel, "Alanya’mızın yarınlarını daha sağlam temellere oturtmak, bugüne kadar bin bir emeklerle, ilmek ilmek oluşturduğumuz akıllı, mutlu, yenilikçi şehrimizi daha da ilerilere taşımak, kazandırdığımız ve aralarına yenilerini ekleyeceğimiz vizyon projelerle şehrimizin marka değerine değer katmak adına bu kutlu yürüyüşte tüm hemşerilerimizi aramızda görmekten büyük bir onur duyacağız. 'Bir Alanya’mız var, bizim de bu şehre sözümüz var' diyerek attığımız adımların, sizlerle aramızda kurduğumuz bu gönül köprülerinin perçinlenmesi adına, gelin bir olalım, birlik olalım" dedi.

ÇAVUŞOĞLU VE TÜREL DE KATILACAK
Yürüyüşle ilgili açıklama yapan MHP İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan, yürüyüşe tüm Alanya halkını davet etti. Türkdoğan konuşmasında şu ifadeleri kullandı: “Bugün Alanya’da Cumhur İttifakı’nın adayı Adem Murat Yücel ve AK Parti İlçe Teşkilatı ile ortaklaşa gerçekleştireceğimiz Alanya Geleceğine Yürüyor isimli yürüyüş programımız var. Saat 14.00’da Alanya Öğretmenevi önünden başlayacak yürüyüşümüz İnşallah yine yoğun katılımla gerçekleşir. Bugüne kadar yaptığımız hiçbir organizasyonumuzda Allah’a Şükür mahcup olmadık. Bugün de çok kalabalık coşkulu heyecanlı kitle ile Alanya’da Cumhur İttifakı’nın gücünü göstereceğiz. Yapacağımız yürüyüşe Dışişleri Bakanımız Mevlüt Çavuşoğlu, Antalya Büyükşehri Belediye Başkanımız Sayın Menderes Türel ve Cumhur İttifakı milletvekillerimiz katılacak. Alanya’da Adem Murat Yücel’in Antalya’da Menderes Türel’in büyük bir farkla seçimi kazanacağınız biliyorum, seçim çalışmalarımız da bunu görüyoruz.” İfadelerini kullandı. – Mert CANTÜRK
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81