Alanya CHP'de il heyecanı

CHP Alanya İlçe Başkanlığına il kongresi öncesi adeta çıkarma yapan il başkan adayları ziyaretleri sonrası CHP Yönetim Kurulu ve il delegeleri değerlendirme toplantısı yaptı. Antalya’nın en büyük 3. ilçesi Alanya’nın CHP il kongresinde 50 delegesi il başkanını seçecek.

Alanya CHP'de il heyecanı

CHP Alanya İlçe Başkanlığına il kongresi öncesi adeta çıkarma yapan il başkan adayları ziyaretleri sonrası CHP Yönetim Kurulu ve il delegeleri değerlendirme toplantısı yaptı. Antalya’nın en büyük 3. ilçesi Alanya’nın CHP il kongresinde 50 delegesi il başkanını seçecek.

07 Şubat 2020 Cuma 21:19
Alanya CHP'de il heyecanı

CHP İlçe Başkanlığı ve Yönetim Kurulu’nun tertiplediği il kongre delegeleri toplantı düzenlendi. Parti binasındaki toplantıda konuşan CHP İlçe Başkanı Coşkun Karadağ, Alanya’daki tüm Pazar yerlerinin modern şekilde olması gerektiğini söyledi. Karadağ, “Esnaf Komitesi’ndeki arkadaşlarımızla Cuma Pazarı’ndaki esnafı ziyaret ettik. Alanyamız gibi dünyanın nadide olan bir yerinde Cuma Pazarı bizlere yakışmıyor. Özellikle yağmur altında ve güneşte birçok esnafımız zor şartlar altında birkaç kuruş ceplerine koymak için fedakarca çalışıyor. Benim burada yüreğim sızladı. Bir an önce yetkililerden Cuma Pazarı ve ilçedeki tüm pazarların daha modern, Alanya’ya yakışacak şekilde esnafın daha rahat şekilde ticaret yapabilmesinin sağlanması gerekiyor” dedi.
“KAZANAN CHP OLACAK”

Pazar günü il kongresinin gerçekleştirileceğini hatırlatan Karadağ, “Delege seçimlerinden başlayan ve genel merkez kongresiyle yönetici arkadaşlarımızı yeniden seçeceğiz. Bu zamana kadar bütün seçimlerimiz şölen havası içerisinde geçiyor. İl kongremiz de genel merkez kongremiz de bu havada olacak. Biz bu seçimlerde yönetici arkadaşlarımızı seçeceğiz ama baştan söylediğimiz gibi sen, ben yok biz varız mantığıyla seçeceğiz. Bu mantıkla davranacağız. Seçilen arkadaşlarımız görevlerini alacak ama seçimi kaybeden olmayacak. Kazanan CHP olacak” diye konuştu. 
“TOPLANTIDA İSİMLER NETLEŞECEK”
Kongrede Alanya’yı kimlerin temsil edeceği ve kimlerin hangi yönetimde olup olmadığının belli olup olmadığı sorulan Karadağ, “Mutlaka birçok arkadaşımız farklı listelerde, farklı derken şu an 2 listemiz var. 2 liste içerisinde yer alacaklar. Biz buradan bu yerleştirmeyi ve dağıtımı görev alacak olan arkadaşlarımızla birlikte yapacağız. Şu an için net bir şey yok. Bu toplantının amaçlarından birisi de bu olacak. Toplantının hemen arifesinde yönetim kuruluyla birlikte bir toplantı yapacağız. Toplantıda isimler netleşecek. Pazar günü de listelerde yer almış olacak. Şu an 2 il başkan adayımız var. 2 başkan adayımızdan bizim il yönetimine 2 arkadaşımız, kongre delegesine de 2 arkadaşımız için talebimiz var” ifadelerini kullandı. 29 Aralık 2019 tarihinde gerçekleşen CHP Alanya İlçe Başkanlığı 37. Olağan ilçe kongresi sonrası 19 ilçe de seçimlerini tamamlayan CHP, 09 Şubat 2020 Pazar günü il başkanını seçece.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81