Alanya Ak Parti'den Çavuşoğlu'na vefa

AK Parti Alanya Belediye Meclis Grubu, Alanya Belediyesi Meclis Başkanlığı'na Alanyalı Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ile ilgili bir önerge sundu.

Alanya Ak Parti'den Çavuşoğlu'na vefa

AK Parti Alanya Belediye Meclis Grubu, Alanya Belediyesi Meclis Başkanlığı'na Alanyalı Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ile ilgili bir önerge sundu.

01 Ekim 2019 Salı 16:51
Alanya Ak Parti'den Çavuşoğlu'na vefa

AK Parti Alanya Belediye Meclis Grubu, sunduğu önergede Büyükhasbahçe Mahallesi sınırlarından başlayıp, Cikcilli Mahallesi'nden Oba Mahallesi sınırına kadar uzanan yeni Alanya Çevreyolu etabına 'Mevlüt Çavuşoğlu Bulvarı' adı verilmesini istedi.  Bugün toplanan ve Alanya Belediye Meclisi'nde görüşülen önergede aynen şu ifadeler yer alıyor: 
ALANYA BELEDIYESI MECLİS BAŞKANLIĞI'NA 

01/10/2019 Alanya İlçemizin ve Bölgemizin gururu Dış İşleri Bakanımız Sayın Mevlüt Çavuşoğlu'nun İlçemize ve Bölgemize yapılmış ve yapılmakta olan yatırım ve projelere doğrudan etkisi ve katkısı tüm kamuoyu tarafından yakından görülmekte ve bilinmektedir. İlçemize yapılan her yatırımda ve projede doğrudan katkı ve bu projelere ivme kazandıran Sayın Bakanımızın bu gayret ve takibi gerek Belediyemiz eliyle yapılan yatırımları ve gerekse de Devletimiz eliyle yapılan yatırımları hızlı bir şekilde başlatmakta ve tamamlatmaktadır. Sağlıktan Eğitime, Ulaşımdan sosyal Projelere, Adli Yatırımlardan Tarımsal faaliyetlere kadar sosyal yaşamı ve halkı ilgilendiren her türlü problemin çözümünde ve kalkınmayı sağlayacak projelerin yapılmasında desteğini koşulsuz ve sonuna kadar bizlerden esirgemeyen Sayın Bakanımızın onure edilmesi, manevi olarak bu katkılarının gelecek nesillerce de hatırlanabilmesi maksadıyla isminin ilçemizde belirli bulvarlara ve noktalara verilmesi gerektiği kanaatindeyiz.
Bu bağlamda Alanya ilçesi, Büyükhasbahçe sınırlarından başlayan; Kuzeyde 2658 Ada 1 Parsel, Güneyde 691 Ada 1 Parsel ile sınır olan doğuya doğru Cikcilli Mahallesi sınırları içerisinde Cikcilli Bulvarını da içerisine alacak şekilde Oba Mahallesi sınırına kadar olan Çevreyolu etabının isminin Mevlüt Çavuşoğlu Bulvarı olarak düzenlenmesini, bu hususta gerekli kararların alınarak talebimiz doğrultusunda Komisyona sevk ve Meclis Kararlarının alınmasını arz ediyoruz. Saygılarımızla." Karar meclisin onayına sunuldu ve oy birliği ile ilgili komisyona havalesine karar verildi.

Son Güncelleme: 01.10.2019 16:58
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81