Aksoy: Hiç kimse vazgeçilmez değildir!

24 Haziran seçiminde MHP'den Antalya milletvekili seçilen Abdurrahman Başkan ve MHP İl Başkanı Mustafa Aksoy, teşekkür ziyareti için MHP Kemer İlçe Teşkilatı’nı ziyaret etti.

Aksoy: Hiç kimse vazgeçilmez değildir!

24 Haziran seçiminde MHP'den Antalya milletvekili seçilen Abdurrahman Başkan ve MHP İl Başkanı Mustafa Aksoy, teşekkür ziyareti için MHP Kemer İlçe Teşkilatı’nı ziyaret etti.

06 Temmuz 2018 Cuma 21:39
Aksoy: Hiç kimse  vazgeçilmez değildir!

İlçe Başkanı Hüseyin Kara ve ilçe teşkilatının karışladığı Başkan ve Aksoy, partililerle sohbet etti. İl Başkanı Mustafa Aksoy, "Antalya, metropol bir şehir olsa da 81 vilayetin 81 ilini barındıran insanlarımız olsa da yazın güneşi, yayla şenliği ile şunla bunla hareketli bir şehir. O sebeple de dağ bayır gezeceğiz. Abdurrahman bey de zaten buna hazır. Uzun yıllar teşkilatta görev yapmış ve şu anda da MYK üyemiz. O sebepten dolayı rahat bir şekilde dolaşarak millete kendimizi anlatacağız. Milliyetçi Hareket Partisi’ndeki her bir adayımız rahmetli Başbuğ Alpaslan Türkeş’in izinde, onun ideallerini yaşama ve yaşatma ülküsüyle donanımlı, ama her biri de liderimiz Sayın Genel Başkanımız Devlet Bahçeli beyefendiyi temsil ediyor. O sebeple biz sayısal rakama bakmıyoruz. Onurla taşıyacağımız helalinden 146 bin 207 oy almışız ve önümüze hedeflerimize bakacağız. İnşallah Kemer’de yeniden 2014-2009 seçimlerinde olduğu gibi Milliyetçi Hareket Partisi ile MHP amblemi altında yerel seçimi alacağız. Kemer’de falanca filanca ailelerine bağımsızlığı öneririz. Ailelerin kitlelerin partiye katkıları var ve bunlar çok önemli, değerli ve kıymetlidir. Ama hiç kimse vazgeçilmezimiz de değildir. O sebeple Kemer’de yeniden kenetlenerek, iyi bir ruhla, üç hilal bayrağın altında yerel seçimi alacağımız ümidini taşıyorum” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81