Aksoy: MHP seçimlere hazır!

Aksoy: MHP seçimlere hazır!

04 Ekim 2017 Çarşamba 20:23
Aksoy: MHP seçimlere hazır!
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Antalya İl Başkanı Mustafa Aksoy, teşkilat olarak yaptıkları çalışmalarla ilgili bilgi verdi. Gece uyumadan, gündüz yorulmadan bir anlayışla siyaset yaptıklarını belirten Aksoy, “Kongrelerimizi bitirdik sahadayız” dedi.MHP olarak bu şehirde 7/24, gece uyumadan, gündüz yorulmadan bir anlayışla siyaset yapıyoruz’ diyen MHP Antalya İl Başkanı Mustafa Aksoy, “Kongrelerimizi bitirdik. Biz sahadayız. Bu siyaseti yaparken sanayicimizin sıkıntıları nelerdir, Torosların eteğindeki vatandaşın, kırsaldaki vatandaşımızın sorun ve problemleri nelerdir, turizmcinin sorunları var mı, yok mu bunu öğreniyoruz. Turizmcilerimizin geçen seneye göre daha rahatladığını gördük” diyerek, teşkilat olarak yaptıkları çalışmaları anlattı.
MUHTARLARI ÖNEMSİYORUZ
MHP Antalya İl Teşkilatı olarak 19 ilçede düzenli olarak saha çalışması yaptıklarını aktaran Aksoy, “Bizim birinci önceliğimiz mahalle muhtarlarımızı ekiplerimiz ve yöneticilerimizle birlikte ziyaret etmektir. Mahalle muhtarları mahallenin seçilmiş en önemli mülki amiridir. Biz muhtarlarımızı çok önemsiyoruz. Mahallede bir sorun olunca ilk muhtarları arar vatandaşımız. Biz MHP olarak, sadece seçimlerin yaklaştığı zamanlarda muhtarları ziyaret etmeyi doğru bulmuyoruz. Seçimler yokken de muhtarların kapısını çalıyoruz. Mahallenin genel durumu hakkında istişare ediyoruz. Muhtarlarımıza uzun vakitler ayırıyoruz” dedi.
KÖPRÜ GÖREVİ GÖRÜYORUZ
19 ilçede muhtar ziyaretleri yaptıklarını ve sorunları ilgili makamlara ulaştırdıklarını hatırlatan Aksoy, “Bazı bölgelerimizde muhtarlarımızın muhtar evi varken,  özellikle Aksu bölgesinde birçok mahalle muhtarımızın muhtar evi olmadığını görüyoruz. Belkıs bölgesini arkadaşlarımızın ziyaret etmeleri sayesinde orada bir sağlık ocağı sorunu olduğu tespit edildi.  Uzun süredir var olan bir sağlık ocağının taşındığı yönünde haber aldık. Biz sadece muhtarların belediyelerle alakalı sorunlarını değil, genel anlamda sorunları tespit edip, vatandaşın ilgili birime ulaşması için adeta bir köprü görevi oluşturuyoruz. MHP olarak iyi yapılan işleri takdir ediyor, hizmet sahiplerine de emeklerinden dolayı teşekkür ediyoruz. Eksik olduğu zaman ise; eksikliklerin giderilmesi adına muhalefet anlayışıyla muhalefet yaparız. Haftada bir gün eş zamanlı olarak, 7 ilçede ziyaret toplantıları gerçekleştiriyoruz” şeklinde yaptıkları çalışmalar hakkında açıklamalarda bulundu.
KUTUPLAŞMA AYRIŞMA YAPMADAN
‘MHP Antalya İl Teşkilatı olarak, Antalya’da kavga kültürüyle, kavga anlayışıyla siyaset yapan bir anlayışı gütmüyoruz’ diyen Aksoy, “Kutuplaşma ayrışma yapmadan bir siyasi mantık çerçevesinde siyaset yapıyoruz. Kongrelerimizi bitirdik sahadayız. Durmuyoruz, mevlitlerde, kahve toplantılarında her yerdeyiz. Bizler Türk milliyetçileri olarak, bu millete hizmet ederken, bu milletin yaşadığı toprakları ayrı bir değer biliriz. Ağaçları doğayı canlıları bir kıymet olarak biliriz. Biz Antalya’yı severken sadece insanlarını değil, denizlerdeki balıklarını, sahildeki yumurtlayan carettaları, dağlardaki kekliğini, bütün alanını kuşunu kurdunu, bu coğrafyayı topyekûn seviyoruz. Bunları yaparken de din, dil, ırk, mezhep ayrımı yapmıyoruz. MHP seçimlere hazır” diyerek konuşmasını tamamladı.
Son Güncelleme: 04.10.2017 20:23
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81