Ak Parti Seçim Koordinasyon Merkezi açıldı

Ak Parti Alanya Seçim Koordinasyon Merkezi açılışı yoğun katılım eşliğinde gerçekleştirildi. Açılışa Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ve Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türe’de katıldı.

Ak Parti Seçim Koordinasyon Merkezi açıldı

Ak Parti Alanya Seçim Koordinasyon Merkezi açılışı yoğun katılım eşliğinde gerçekleştirildi. Açılışa Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ve Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türe’de katıldı.

23 Şubat 2019 Cumartesi 14:35
Ak Parti Seçim Koordinasyon Merkezi açıldı

Ak Parti’nin ve Cumhur İttifakı’nın Alanya’daki seçim çalışmalarının sürdürüleceği Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) açılışı törenle yapıldı. Törene Dış İşleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Ak Parti Antalya İl Başkanı İbrahim Ethem Taş, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Toklu ve MHP İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan’ın yanı sıra meclis üyesi adayları ve çok sayıda vatandaş katıldı. Kürsüye çıkan Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel seçim projelerinden bazılarını halka anlattı.

“KAPALI KAPILAR ARKASINDA İTTİFAK YAPMADIK”

Türel konuşmasının başında muhalefete atıfta bulunarak, “Cumhur İttifakı olarak çok daha güçlüyüz. Milletin geleceği devletin bekası için kurulan bu ittifak vatanını seven herkesle birlikte güçleniyor. Biz ittifakı kapalı kapılar ardında gizli görüşmeler ile yapmıyoruz, gönül gönüle yapıyoruz. Başka ittifakların içerisinde birtakım kirli pazarlıklar yapılabilir. Bizim gönül ittifakımızda Alanya’yı seven Antalya’yı seven Türkiye’yi seven herkes yer alıyor.” Dedi.

“İŞSİZLİĞİ YATIRIMLARLA ÇÖZERSİNİZ”

“Belediyecilik anlayışımızda çiftçinin yanındayız, esnafın yanındayız, sporcunun yanındayız, engellinin yanındayız, yaşlının yanındayız, gencin yanındayız.” Diyerek sözlerini sürdüren Türel, “Bu dönemde Antalya’da gerçekleştireceğimiz 359 yeni proje içeresinde 70 bin kardeşimizi iş sahibi yapacağız. İşsizlik yatırımla çözülür. Yeni yatırım yaparsanız işsizliği çözersiniz. Biz ne söz verdiysek yerine getirdik. Yapacağımız yatırımlarla bambaşka bir Alanya olacak. Şuanda Antalya’da sulama birlik ve kooperatiflerine belediyemize bağlı ailelerimize sulama suyunda elektrik bedava.  Sulama suyu maliyeti yarı yarıya düşüyor. 8 bin 300 aile bundan faydalanıyor.” İfadelerini kullandı.

“ÖĞRNECİ DESTEĞİ 30 BİNE ÇIKACAK”

Türel eğitimle ilgili en önemli projesi olarak da öğrenci desteğini gösterdi. Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı, “10 Bin öğrencimize ortaokul ve liselerde eğitim desteği veriyoruz. Buna üniversiteleri de ekleyerek 30 bin kişiye çıkarıyoruz. Sadece Alanya’da 2 bin 445 kardeşimiz eğitim desteği alıyor. Bunu 3 misline çıkaracağız. “ Şeklinde konuştu.

“KARAYOLLARI MİLLET BAHÇESİ OLACAK”

Alanya’nın en önemli yerlerinden biri olarak gösterilen Karayolları arazisinin Millet Bahçesi olacağının altını çizen Türel, “Alanya’mızın en merkezi yerlerinden birinde bir karayolları arazisi var. Senelerdir Alanya burayı kullanamıyordu. Biz bu 50 dönümlük alanı halka açıyoruz. Millet bahçesi yapacağız ve 500 kişiye iş sağlayacak. Gezinti köprüsü, büfeler her şeyi yapacağız. Karayolları arazisi Alanya’nın cennet köşesi olacak. Ev hanımları da buradaki satış ünitelerinde ailelerine katkı sağlayacak. “ Dedi.

BAKAN ÇAVUŞOĞLU;“DOĞAL GAZ GELECEK”

Alanya’daki yapılmış yatırımları aktararak sözlerine başlayan Dış işleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ise, “Gazipaşa Havaalanı, 2 Üniversite, Eğitim Araştırma Hastanesi, yollar tüneller yaptık. Her türlü lisemiz Alanya’mızda mevut. Doğalgazı da getireceğiz. Tıp Fakültesi inşaatımız başlayacak yeni hastane inşaatımız sürüyor. Türkiye’nin en büyük 3’ncü ve 4’ncü tüneli Alanya’nın etrafında yapılıyor. Şimdi sıra geldi Akdağ Kayak Merkezi’ne. Bu kadrolarda daha iyi Alanya’ya hizmet eden oldu mu? Bu yüzden sahip çıkacağız” Şeklinde konuştu.

“SİPAHİOĞLU TEŞEKKÜRÜ”

Çavuşoğlu son olarak, “İşte Adem Murat Yücel Kardeşim, Hasan Sipahioğlu’nun bıraktığı yerden hizmeti sürdürüyor. Biz vefalıyız. Hasan Sipahioğlu’na da çok teşekkür ediyoruz. 5 Yıldır Adem Murat Yücel’in hizmetleri yanında Türel’in yaptığı hizmetleri de biliyoruz. Şimdi de huzurlarınıza yeni projeler ile çıkıyorlar. Biz de Cumhur İttifakı olarak bu arkadaşlarımızın arkasındayız” dedi.

Son Güncelleme: 24.02.2019 19:47
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81