Ak Parti Kongreleri iptal

Ak Parti, Büyükşehir Belediyesi olan tüm İllerdeki İl ve ilçe Kongrelerini iptal etti. Bu iptallere Antalya ve Alanya'da dahil.

Ak Parti Kongreleri iptal

Ak Parti, Büyükşehir Belediyesi olan tüm İllerdeki İl ve ilçe Kongrelerini iptal etti. Bu iptallere Antalya ve Alanya'da dahil.

03 Ekim 2017 Salı 15:21
Ak Parti Kongreleri iptal
Adalet ve Kalkınma Partisi  İlçe Teşkilatı'nın Ekim ayı içerisinde yapılacağı açıklanan kongresi, AK Parti Genel Merkezi'nin ikinci bir emrine kadar iptal edildi. AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Berberoğlu, "Saat 15.15'te AK Parti İl Başkanı Rıza Sümer telefonla arayarak kararı tebliğ etti. Bugüne dek yapılan ilçe kongrelerinde seçim kazanan başkan ve yönetimler görevlerine devam edecek. Ancak henüz yapılmayan kongreler de ikinci bir emre kadar gerçekleştirilmeyecek. Bu kararın neden alındığını bilmiyoruz. Biz de kararın gerekçesini bekliyoruz" dedi. AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Berberoğlu, Ekim ayında yapılacak kongrede aday olmayacağını açıklamış, gözler, aday olacakları ileri sürülen Mustafa Toklu, Alaaddin Işık ve Sabri Tos'a çevrilmişti. AK Parti Antalya İl Başkanı Rıza Sümer ise yaptığı açıklamada, "Antalya'nın 19 ilçesinden 14'ünün kongresi yapılmıştı. Aralarında Alanya ve Gazipaşa'nın da olduğu 5 ilçeninki henüz yapılmamıştı. Kongresini yapan ilçeler görevine devam edecek, yapılmayanların kongresi de ertelendi. Sürece bakacağız, ona göre gereken değerlendirmeleri yapacağız" dedi.
Son Güncelleme: 03.10.2017 15:24
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81