Ak Parti'den yayla çıkarması

Ak Parti'den yayla çıkarması

07 Ağustos 2017 Pazartesi 00:25
Ak Parti'den yayla çıkarması
Ak Parti Alanya İlçe Başkanı Mustafa Berberoğlu, Ak Parti Antalya Milletvekili İbrahim Aydın ve Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya Koordinatörü Hüseyin Güney ile birlikte yaylalarda vatandaşları ziyaret etti. Ak Parti Alanya İlçe Teşkilatı hafta sonu Alanya’nın doğusundaki mahallelerin yaylalarına adeta çıkarma yaptı. İlçe Başkanı Mustafa Berberoğlu Başkanlığı’nda düzenlenen yayla gezilerine Ak Parti Antalya Milletvekili İbrahim Aydın, Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya Koordinatörü Hüseyin Güney, Belediye Meclis Üyeleri ve yönetim kurulu üyeleri katıldı. Berberoğlu başkanlığındaki Ak Partililer, Keşbeleni, Çayarası ve Tırılar yaylalarını ziyaret etti. Buradaki vatandaşlar tarafından büyük ilgili ile karşılanan Ak Partililer, yapılan çalışmalar hakkında vatandaşlara bilgi verdi ve taleplerini dinledi. 
'DURMAK YOK HİZMETE DEVAM' 
Diğer yandan Ak Parti İlçe Başkanı Mustafa Beberoğlu, Milletvekili İbrahim Aydın ve partililer, yapılan yatırımları da yerinde inceledi. Kuşyuvası bölgesindeki tünelleri de inceledikten sonra bir değerlendirme yapan İlçe Başkanı Mustafa Berberoğlu, “ Ak Parti Alanya’nın en ücra noktasına en iyi hizmeti götürüyor. Kuşyuvası tünelleri, elektrik, su, telefon ve diğer alt yapı yatırımlarıyla bölgemiz halkına en iyi hizmetleri getiriyoruz.   Vatandaşlarımızın yeni taleplerini de değerlendireceğiz. Bu hizmetlerin gelmesinde başta Dışişleri Bakanımız Mevlüt Çavuşoğlu, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanımız Menderes Türel ve milletvekillerimize teşekkür ediyoruz. Durmak yok hizmete devam “ dedi .
 
Son Güncelleme: 07.08.2017 00:26
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81