Ak Parti'de tek aday Toklu

Ak Parti'de tek aday Toklu

13 Kasım 2017 Pazartesi 21:41
Ak Parti'de tek aday Toklu
Ak Parti’de dün Genel Merkez’de Mustafa Toklu, Fatih Barcın ve Nurettin Uludağ ile gerçekleştirilen temayülün ardından Mustafa Toklu’nun 2 Aralık’ta yapılacak olan ilçe kongresinde tek olarak kongreye gideceği açıklandı. Toklu, hızlı bir şekilde istişarelerde bulunarak partiye emek veren isimlerin yer aldığı ve herkesi kucaklayan bir liste hazırlayacağını söyledi. 
 
Adalet ve Kalkınma Partisi'nde mevcut Alanya İlçe Başkanı Mustafa Berberoğlu’nun aday olmayacağını açıklamasının ardından ilçe başkanının kim olacağı dün Ankara'da Ak Parti Genel Merkezi'nde yapılan mülakat sonucunda belli oldu. Mülakat için Ankara'ya davet edilen Mustafa Toklu, Fatih Barcın ve Nurettin Uludağ mülakata alındı. AK Parti Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Ataş'ın yaptığı mülakat sonrasında saat 13.15 itibariyle 3 başkan adayı mülakat odasına alınarak sonuç bildirildi. Mustafa Ataş yaptığı açıklamada, Ak Parti Genel Merkez Gençlik Kolları MKYK Üyesi  Mustafa Toklu'nun tek aday olarak kongreye gideceğini duyurdu.
‘HERKESİ KUCAKLAYAN BİR LİSTE YAPACAĞIZ’
Kararın AK Parti Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Ataş tarafından kendisine tebliğ edildiğini söyleyen Mustafa Toklu, “İnşallah bundan sonraki süreçte hızlı bir şekilde İlçe yönetimi, Kadın Kolları, Gençlik Kolları üyelerimiz bir araya gelip istişare yapacağız. Bundan sonraki süreci de birlik ve beraberlik içerisinde, partimize bu zamana kadar emek veren herkesi kapsayıp, kucaklayan bir liste oluşturacağız. Sürecimizi birlik beraberlik içerisinde tamamladık. Alanya’mıza hayırlı uğurlu olsun. Davamız bir, hedefimiz bir, geleceğimiz bir, şimdi bir olma zamanı” dedi.
25 KİŞİLİK YÖNETİMİ BELİRLEYECEK
AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcılığı görevinden önümüzdeki günlerde istifa edecek olan Toklu, İlçe Kongresi öncesi 25 kişiden oluşacak AK Parti İlçe Yönetim Kurulu'nda yer vereceği listeyi de hazırlayacak. Toklu'nun yeni dönemde birlikte görev yapacağı ana kadroda genç ve kadınlara öncelik vermesi bekleniyor. 
TOKLU’YA TEBRİK YAĞMURU
Mustafa Toklu’nun isminin Ak Parti’nin Alanya İlçe Başkan Adayı olarak açıklanmasının ardından sosyal medya üzerinden çok sayıda siyasinin yanı Toklu’yu seven isimler Toklu ile fotoğrafını paylaşıp yeni görevinde başarı temennisinde bulundular. 
KONGREYE BAKAN ÇAVUŞOĞLU’DA KATILACAK
Ak Parti Alanya İlçe Kongresi 2 Aralık Cumartesi günü Atatürk Kapalı Spor Salonu'nda yapılacak. Gerçekleştirilecek olan kongreye Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu’nun yanı sıra Ak Parti’nin Antalya Milletvekilleri de tam kadro olarak katılacak.  – Mert CANTÜRK 
Son Güncelleme: 13.11.2017 21:43
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81