AK Parti'de Özen istifa etti

Ak Parti Alanya İlçe Teşkilatı Kadın Kolları Başkanı eczacı Gülay Özen sürpriz bir kararla görevinden istifa etti.

AK Parti'de Özen istifa etti

Ak Parti Alanya İlçe Teşkilatı Kadın Kolları Başkanı eczacı Gülay Özen sürpriz bir kararla görevinden istifa etti.

12 Nisan 2019 Cuma 21:51
AK Parti'de Özen istifa etti

Seçimden hemen sonra görevi başka bir isme devretmeden istifa eden Özen istifasını sosyal medya hesabından duyurdu. İşte Özen’in açıklaması; “Bir yıldır görev yaptığım Ak Parti Alanya İlçe Kadın Kolları Başkanlığı görevimde Ak Parti davasına hizmet etmekle gurur duydum ve onurlandım. Fakat sağlık sorunlarımdan dolayı görevimi bir başka Ak Parti dava sevdalısı arkadaşıma devretmeyi uygun gördüm. Bu maraton yarışında bayrağı daha yukarı taşınması adına görevimden istifa ettim. Bilgilerinize arz ederim."
TOKLU: SÜRECİ GENEL MERKEZ BELİRLEYECEK

Konuyla ilgili açıklama yapan Ak Parti İlçe Başkanı Mustafa Toklu, “Kadın Kolları Başkanımız Gülay Özen’in sağlık nedeniyle istifa etmesinin ardından sürecin nasıl işleyeceği ile ilgili Kadın Kolları Genel Merkezi ve İl Kadın Kolları Teşkilatımızın belirleyeceği gün ve usulde yapılacaktır. Şuan için kongremi olacak yoksa atama ile mi devam edileceği belli değil. Şuanda tüzük gereği Kadın Kolları Başkanlığı görevini Müge Öztekin sürdürüyor” diye konuştu. – Mert CANTÜRK 
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81