AK Gençlik startı verdi

AK Parti Alanya Gençlik Kolları Teşkilatı Başkanı Yılmaz İçmen ve yönetimi seçim startını vererek ziyaret turuna çıktılar.

AK Gençlik startı verdi

AK Parti Alanya Gençlik Kolları Teşkilatı Başkanı Yılmaz İçmen ve yönetimi seçim startını vererek ziyaret turuna çıktılar.

06 Kasım 2018 Salı 16:10
AK Gençlik startı verdi

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Alanya İlçe Gençlik Kolları Teşkilatı Başkanı Yılmaz İçmen 2019 yılında yapılacak olan seçimler için startı verdi. Oluşturduğu yönetimle birlikte seçim dönemi için tüm hazırlıklarını tamamlayan İçmen, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte ziyaret turlarına da başladı. 

İçmen ve yönetimi geçtiğimiz günlerde mahallelere çıkarma yaparak mahalle başkanları ile buluştular. Mahalle başkanları ile seçim döneminde yapılacak olan çalışmalarla ilgili istişarelerde bulunuldu. Başkan İçmen ilk olarak Kuzyaka Mahalle Başkanı Hüseyin Kıllı’yı ziyaret ederken, daha sonra Oba Alacami Gençlik Kolları Mahalle Başkanı Sedat Karaaslan ve Burçaklar Mahalle Başkanı Mustafa Arıkan ziyaret edildi. 
Mahalle başkanları ile mahallelerde özellikle gençlere yönelik yapılacak etkinlikler ve seçim döneminde gençlerin nasıl bir çalışma programı uygulayacağını anlattı. İçmen’in ziyaretinden oldukça memnun olan mahalle başkanları, İçmen ve ekibine ilgi ve alakalarından dolayı teşekkür ettiler. İçmen önümüzdeki günlerde mahalle ziyaretlerine devam edeceğini belirterek seçim gününe kadar Alanya’da adım atılmadık yer bırakmayacaklarını söyledi.

Son Güncelleme: 06.11.2018 16:43
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81