20 milyarlık 359 dev proje tanıtıldı

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, yeni dönemdeki 359 vizyon projesinin tanıtımını gerçekleştirdi. Türel, “Antalya için yeniden ilk günkü aşkla çıktığımız bu yolda 20 milyar TL yatırım bedelli 359 projemizi hayata geçireceğiz. Her biri iş ve aş olan bu projemizle 70 bin kişiye yeni iş sahaları açılmış olacak” dedi. 

20 milyarlık 359 dev proje tanıtıldı

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, yeni dönemdeki 359 vizyon projesinin tanıtımını gerçekleştirdi. Türel, “Antalya için yeniden ilk günkü aşkla çıktığımız bu yolda 20 milyar TL yatırım bedelli 359 projemizi hayata geçireceğiz. Her biri iş ve aş olan bu projemizle 70 bin kişiye yeni iş sahaları açılmış olacak” dedi. 

14 Şubat 2019 Perşembe 21:16
20 milyarlık 359 dev proje tanıtıldı

Cumhur İttifakı AK Parti Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayı mevcut başkan Menderes Türel, Cam Piramit Kongre ve Fuar Merkezi’nde yeni dönemdeki 359 projesinin tanıttı. Türel, ilk olarak seçim otobüsü üzerinden kendisini karşılayan kalabalığa seslenerek, 31 Mart akşamı yine kazananın Antalya olacağını vurguladı. 5 seneyi alnının akıyla tamamladığının altını çizen Türel, yeniden Antalya’yı muhteşem hizmetlerle tanıştırmaya devam edecekleri sözünü verdi. 
Eşi Ebru Türel ve çocukları Akın ve Akant ile el ele salona giren Menderes Türel’i, salonu dolduran kalabalık ellerinde Türk bayraklarıyla sloganlarla karşıladı. ‘Aşkım Antalya’ dediği için proje tanıtım toplantısını 14 Şubat tarihinde saat 14.00’da düzenlediğini dile getiren Türel, ilk günkü heyecanla Antalyalıların karşısında olduğunu ve 359 projesini’ Aşkımız Antalya’ya hediye ettiklerini söyledi. Ne söz verdiyse yaptıklarını belirten Türel, son 5 yılda Antalya’nın geleceğini kurtaran projelere imza attıklarını ifade etti. Gazipaşa’dan Kaş’a kadar hizmet götürdüklerini kaydeden Türel, Alanyaspor’a da Antalyaspor’a kazandırdıkları tesisi yapacaklarını söyledi. 
"AYRIM YAPMADAN HİZMET YAPTIK" 
Antalya'nın hem geleceğine hem maneviyatına sahip çıktıklarını dile getiren Menderes Türel, “ Biz milli birlik ve beraberlik ülküsüyle, mezhep farkı, köken farkı yapmadan hizmet ettik. Bugün bu birlik ve beraberliğimiz de bunun ispatıdır. Milli Birlik ve beraberliğimiz için Cumhurbaşkanımız ve Devlet Bahçeli büyük bir fedakarlık ve gayret göstermişlerdir. Türkiye'ye hizmet etmiş ve hizmet eden bütün liderlere minnet borçluyuz. Ebediyete intikal etmiş olanlara rahmet, görev başında olan liderlerimize sağlık ve uzun ömür diliyorum. Türkiye'nin yürütmekte olduğu mücadelenin halen farkında olmayanlar olabilir. Oysa 15 Temmuz mücadelesi halen devam etmektedir. Suriye ve Irak'ta vatanın birlik ve beraberliğine dönük tehditler devam etmektedir" dedi. 
“EMANETİ EHLİNE VERİN” 
Antalya için dünya projeleri hazırladıklarını vurgulayan Menderes Türel, “ Bu projelerin garsonluk yapana, esnafa, işçiye, turizme, ticarete, tarıma, inşaatçıya, iş bekleyen gençlere faydasını en iyi sizler bilirsiniz. Sizler bu projeleri kimin yapabileceğini de en iyi gören kişilersiniz. Bu sebeple hepiniz iki cihanda benim şahidim olacaksınız. Yediden yetmişe bütün hemşehrilerimize bunu söyleyin, hatırlatın. Bu parti, şu parti demeden herkes emaneti ehline vermelidir.”diye konuştu. 2004-2009 döneminde çoğunlukla altyapı projesi yaptıklarını anımsatan Türel, bu dönemde ise Antalya için her alanda hizmet verdiklerini aktardı. 

“359 PROJE 20 MİLYAR BEDELLE YAPILACAK” 
Akıllı şehir projelerini kent geneline yayarak şehircilikte yeni ufuklar açmaya devam edeceklerini ifade eden Menderes Türel, “ Akıllı ulaşım, akıllı enerji, akıllı sulama, akıllı güvenlik sistemlerini geliştireceğiz. Herkesin bir akıllı kartı olacak veya cep telefonuyla birçok hizmeti en iyi şekilde alacak. İş için, destek için, hizmet için, Antalya için yeniden ilk günkü aşkla çıktığımız bu yolda 20 milyar TL yatırım bedelli 359 projemizi hayata geçireceğiz. Her biri iş ve aş olan bu projemizle 70 bin kişiye yen iş sahaları açılmış olacak. Esnafımız kazancına kazanç ekleyecek, turizm 12 aya yayılacak, mevsimlik işsizlik izniyle tarihe karışacak. Çiftçisinden, esnafına, turizmcisinden, sanayicisine herkesin daha müreffeh yaşadığı bir Antalya’yı birlikte inşa edeceğiz.” 
“KAZANAN ANTALYA OLSUN” 
Türel sözlerini şöyle tamamladı: “Biz her zaman siyaset yarışmasın ‘Antalya kazansın’ dedik. Biz her zaman adaylar yarışmasın, ‘projeler yarışsın’ dedik. Antalya siyasi tartışmalara kurban edilemeyecek kadar güzel önemli bir şehir. Dünyanın en güzel şehri. Şimdi sıra adayların vaatlerini önyargısız incelemeye geldi. Kim söylediklerini yapabilir kim yapamaz. Kimin vaatleri hayal olmuş, kimin vaatleri gerçek olmuş. Kim Antalya’ya geçmişte kazandırmış kim kaybettirmiş. Bunların muhasebesini iyi yapalım, yapalım ki kazanan Antalya olsun. Dünü unutmayalım yarını seçelim. Ben inanıyorumki Allah’ın izni sizlerin destekleri ile 31 Mart’ta kazanan Antalyaolacak. Destek sizden hizmet bizden. O yüzden, Önce Antalya. Antalya için Menderes diyor.” 
TOPLANTIYA YÜCEL, TÜRKDOĞAN VE TOKLU’DA KATILDI
Toplantıya, AK Parti Antalya Milletvekilleri Atay Uslu, İbrahim Aydın, AK Parti Antalya İl Başkanı İbrahim Ethem Taş, MHP İl Başkanı Mustafa Aksoy, AK Parti İlçe Başkanları, AK Parti belediye başkan adayları, Cumhur İttifakı belediye başkan adayları, sanat ve spor dünyasının yanı sıra, çeşitli STK’ların temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı. 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81