11 günlük adalet yürüyüşü sona erdi

11 günlük adalet yürüyüşü sona erdi

08 Temmuz 2017 Cumartesi 02:48
11 günlük adalet  yürüyüşü sona erdi
CHP Antalya İl Teşkilatı üyeleri, adalet terazisi kefeleriyle ilçelerden başlayan 11 günlük yürüyüşlerini Antalya Adliyesi önünde tamamladı. Yürüyüşe Alanya'dan İlçe Başkanı Ali Takavut ve Yönetim Kurulu üyeleri de katıldı.
 
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Antalya İl Teşkilatı, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nun Ankara'dan başlayıp İstanbul'da Maltepe Cezaevi önünde sona erecek 'Adalet Yürüyüşü'ne destek vermek için ilçelerden kent merkezine yürüyüşler organize edildi. Biri batıdaki en son ilçe olan Kaş'tan, diğeri Gazipaşa'dan 11 günlük yürüyüşün ardından kent merkezine ulaşan adalet terazisindeki kefeler, Antalya kent merkezinde bir araya geldi. CHP'liler, Aydın Kanza Parkı'nda temsili kefelerle bir araya geldi. Yürüyüşe Alanya'dan İlçe Başkanı Ali Takavut da ekibiyle birlikte katıldı. Sıcak havaya rağmen parktan kefelerle birlikte Antalya Adliyesi'ne yürüyen partililer, ellerinde 'Adalet' yazılı dövizler taşıdı. 'Hak, Hukuk, Adalet' diye sloganlarla yürüyenler, yanlarındaki suları başlarına dökerek serinlemeye çalıştı. 
ALANYA'DAN 300 PARTİLİ GİDİYOR
Engellilerin de katıldığı yürüyüş yaklaşık 45 dakika sürdü. Antalya Adliyesi önünde partililerin içeri girmesini önlemek amacıyla çevik kuvvet polisleri önlem aldı. Burada iki kefeyi teraziye bağlayan CHP İl Başkanı Mustafa Erdem, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nun başlattığı yürüyüşe destek vermek için Antalya'daki etkinlikleri düzenlediklerini söyledi. Alanya'dan iki otobüs ve özel araçlarla birlikte 300 partili ve vatandaşın 9 Temmuz'da İstanbul'daki Adalet Mitingi'ne katılacağını anımsatan CHP İlçe Başkanı Ali Takavut, "Antalya'daki 'Adalet Yürüyüşü'ne katıldık, adalet terazisinin iki ayrı tarafı Antalya Adalet Sarayı önünde birleştirildi. Böylece Antalya ilçeleri ve merkezde adalet yürüyüşleri tamamlanmış oldu. Katkı sağlayan tüm partililere ve vatandaşlara teşekkür ederim" dedi.
Son Güncelleme: 08.07.2017 02:49
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81