'Yüzde 0.7 aldık ama siyonizme bulaşmadık'

Saadet Partisi (SP) Alanya İlçe Teşkilatı Başkan Yardımcısı Hüseyin Sarıca, siyonizm ile ilgili konuştu.

'Yüzde 0.7 aldık ama siyonizme bulaşmadık'

Saadet Partisi (SP) Alanya İlçe Teşkilatı Başkan Yardımcısı Hüseyin Sarıca, siyonizm ile ilgili konuştu.

09 Ekim 2016 Pazar 22:43
'Yüzde 0.7 aldık ama siyonizme bulaşmadık'
Saadet Partisi (SP) Alanya İlçe Teşkilatı Başkan Yardımcısı Hüseyin Sarıca, siyonizm ile ilgili konuştu. Peki, neden şu anda Yahudi hâkim, biz mahkûmuz?" diye soran Sarıca şunları söyledi: "Siyonistlerin batıl da olsa, kendi davalarına inancı bizim Allah’ın dinine ve vaadine inancımızdan fazla olduğu için!. Onların şeytani gayeleri uğrundaki gayret ve fedakarlığı bizlerin cihadından üstün olduğu için!. Siyonist emeller taşımayan, ülkemiz aleyhindeki faaliyetlere karışmayan, başkalarını ezmeyi ve sömürmeyi amaçlamayan, dürüst ve sade Yahudilere karşı hiçbir düşmanlığımız söz konusu değildir. Biz, temel insan haklarına saygı çerçevesinde, herkesle birlikte ve barış içersinde yaşamaya hazırız ve razıyız. Hayat; İman ve cihattan ibarettir. Yani Hakka ve hayra inanmayan ve bu uğurda bütün gücüyle çalışmayan; “canlı cenaze” hükmündedir. “Evet, hayat; iman ve cihattır.” Bu iki değer ve dinamizme, kim sahip olursa, zaferi onlar kazanacak ve hakimiyet kuracaktır."

'SİYONİZM TİMSAHA BENZER'
Yüzde 0.7 aldık ama siyonizmin kucağına hiç bir zaman oturmadık" diye konuşan Sarıca, "Bazı sapık Yahudilerin dünyaya hâkim olma plan ve politikasına siyonizm denir. “Siyonizmi bir timsaha benzetirsek bu timsahın üst çenesi komünizm, alt çenesi kapitalizmdir. (Bütün hayvanların alt çenesi hareket ettiği halde, timsahın üst çenesi hareketli olduğu için onu misal veriyorum). Bu iki çenenin Komünizm ve kapitalizmin çarpışır görünmeleri düşmanlıklarından değil, aralarına giren avlarını ezmek ve gövdeyi siyonizm’i beslemek içindir. Bugün artık komünizm tamamen iflas etmiş ve çökmüş, kapitalizm de içinden çürümüş ve yakında çökmeye ve çözülmeye mahkûm hale gelmiştir. Hocamız bu konuyu şimdi şöyle izah etmektedir: Siyonizmi bir timsaha benzetirsek, bunun üst çenesi ABD, alt çenesi AB, gövdesi İsrail, kuyruğu ise işbirlikçi hükümetlerdir" dedi. - Mert CANTÜRK
Son Güncelleme: 09.10.2016 22:45
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81