'Yakında iflaslar başlayacak'

CHP İlçe Teşkilatı haftalık olağan toplantısını gerçekleştirdi.

'Yakında iflaslar başlayacak'

CHP İlçe Teşkilatı haftalık olağan toplantısını gerçekleştirdi.

16 Kasım 2016 Çarşamba 23:04
'Yakında iflaslar başlayacak'
Toplantının ardından açıklama yapan Yönetim Kurulu Üyesi Halime Dim Ceylan, "Alanya Vergi Dairesi'nden yapılan açıklamaya göre şehirde 117 milyon TL gibi bir borç olduğu görünüyor. Bankalara ve diğer kuruluşlara olan borçları da düşünürsek, yakında pek çok iflasın başlayacağını görürüz" dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İlçe Teşkilatı haftalık olağan yönetim kurulu toplantısı gerçekleştirildi. Parti binasındaki toplantıya Yönetim Kurulu Üyesi Halime Dim Ceylan başkanlık yaptı. Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nin (KKTC) 33. kuruluş yıldönümünü kutlayan Ceylan, "Başkanlık Sistemi'nin bir dayatma şeklinde Türkiye'nin en önemli meselesi gibi kamuoyunun gündeminden hiç düşürülmediğini" söyledi. Ceylan, "Başkanlık Sistemi, Türkiye'nin pek çok sorununu çözemez. Bu sistemi isteyenler aslında şu anda OHAL kapsamında yaptıklarını legal hale getirerek halk egemenliğine dayalı Parlamenter Sistem'i hiçe sayıp ülkenin kaderini tek bir kişinin iki dudağının arasına hapsetmek istemektedir. Doğal olarak ülkenin kaderi de bu kişinin ruh halindeki dalgalanmalara göre dalgalanıp duracaktır. Bugün ülkemizin çözülmesi gereken pek çok öncelikli sorunları var. Şu anda ülke savaşa sürüklenmiştir. Terör tüm şiddetiyle devam etmektedir" diye konuştu.
'EĞİTİM SİSTEMİ YAPBOZ SİSTEMİNE DÖNÜŞTÜ'
Turizm ve tarım sektörünün bu yıl dibe çöktüğünü, işsizliğin son 3 ayda yüzde 11.3 seviyesine yükseldiğini söyleyen Ceylan, "Alanya Vergi Dairesi'nden yapılan açıklamaya göre şehirde 117 milyon TL gibi bir borç olduğu görünüyor. Bankalara ve diğer kuruluşlara olan borçları da düşünürsek, yakında pek çok iflasın başlayacağını görürüz. İlk ve ortaöğretimde eğitim sistemi yap-boz tahtasına dönüştürüldü. Üniversitelerde artık lise öğretmenleri ders veriyor. Yargıya güven kalmadı. Ergenekon ve Balyoz gibi uydurma davalarla yazar, asker ve pek çok aydın yıllarca hapis yattı. Şimdi de FETÖ operasyonları adı altında pek çok Atatürkçü ve laik insan, kurum ve aile mağdur bırakılıyor, yargısız ihraçlarla pek çok aile açlığa mahkum ediliyor" dedi. - Mert CANTÜRK
Son Güncelleme: 16.11.2016 23:06
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81