'Türkdoğan, siyasete 60'ndan sonra girmedi'

CHP İlçe Başkanı Ali Takavut, CHP Genel Başkan Yardımcısı Böke için "PKK'nın don lastiği" diyen MHP İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan'a verdiği yanıtta, "Bir yerel siyasetçinin bu tip şeyler yapması ülkemizin içinde bulunduğu bu dönemde ne Türkiye’ye ne de MHP’ye hiçbir faydası yoktur" açıklamasına MHP İlçe Başkan Yardımcısı İsa Akar'dan jet yanıt geldi.

'Türkdoğan, siyasete 60'ndan sonra girmedi'

CHP İlçe Başkanı Ali Takavut, CHP Genel Başkan Yardımcısı Böke için "PKK'nın don lastiği" diyen MHP İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan'a verdiği yanıtta, "Bir yerel siyasetçinin bu tip şeyler yapması ülkemizin içinde bulunduğu bu dönemde ne Türkiye’ye ne de MHP’ye hiçbir faydası yoktur" açıklamasına MHP İlçe Başkan Yardımcısı İsa Akar'dan jet yanıt geldi.

17 Ekim 2016 Pazartesi 18:10
'Türkdoğan, siyasete  60'ndan sonra girmedi'
CHP İlçe Başkanı Ali Takavut, CHP Genel Başkan Yardımcısı Böke için "PKK'nın don lastiği" diyen MHP İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan'a verdiği yanıtta, "Bir yerel siyasetçinin bu tip şeyler yapması ülkemizin içinde bulunduğu bu dönemde ne Türkiye’ye ne de MHP’ye hiçbir faydası yoktur" açıklamasına MHP İlçe Başkan Yardımcısı İsa Akar'dan jet yanıt geldi. Akar, "Sayın Türkdoğan, siyasete 60'ndan sonra girmemiştir ve neyi ne zaman söyleyeceğini çok iyi bilir" dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İlçe Başkanı Ali Takavut, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan'ın, üzerinde CHP Genel Başkan Yardımcısı Selin Sayek Böke'nin resminin ve "PKK'nın Don Lastiği" yazan bir don lastiği paketinin bulunduğu fotoğrafı paylaşmasına tepki gösterdi. Türkdoğan'ın oturduğu koltuğun ağırlığına uygun davranmadığını söyleyen Takavut, "Bir yerel siyasetçinin seviyeyi böylesine aşağılara çekmesinin, ülkemizin içinde bulunduğu bu dönemde ne Türkiye’ye ne de MHP’ye hiçbir faydası yoktur. Bizler, onları siyasi seviyesizlikleri ile baş başa bırakıyor, 'Bahçeli, AKP'nin yedek lastiği gibi davranıyor' diyerek doğruları söyleyen CHP Genel Başkan Yardımcısı Sayın Selin Sayek Böke’nin sonuna kadar arkasında olduğumuzu ifade ediyoruz" dedi.
'YAPILAN SALDIRI GAFLET ÖRNEĞİDİR'
Takavut, şöyle devam etti: "Büyük resmi görmeksizin, Habur ve Oslo aktörleri olarak PKK ile kol kola gezen AKP lehine zamansız ve anlamsız yapılan Başkanlık Sistemi açıklamasını sorgulamak yerine Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu ve üniter yapının yılmaz savunucusu CHP’ye yapılan bu saldırı, tam bir gaflet örneğidir. Biz bu açıklamaları MHP İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan'ın görevinde yeni olmasının verdiği toyluğa bağlıyoruz. Umarız bundan sonraki açıklamalarında sonucunu öngörebileceği, akılcı ve mantıklı bir yaklaşımı tercih eder. Arkasında Başkanlık Sistemi yatan, Yenikapı Ruhu diye bahsettikleri anlayışın içeriği de bu şekilde ortaya çıkmış bulunmaktadır. Bu açıklamalar karşısında MHP İlçe Teşkilatı'nın gerekli sağduyu ve tepkiyi göstereceğine inanıyor, takdiri kamuoyuna bırakıyoruz."
'TAKAVUT'UN YAPTIĞI AÇIKLAMA KOMİKTİR'
CHP Alanya İlçe Başkanı Ali Takavut'un, MHP Alanya İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan ile ilgili yaptığı açıklamalara MHP Alanya İlçe Teşkilatı Başkan Yardımcısı İsa Akar'dan jet yanıt geldi. Sayın Takavut siyaseti Alanya ölçeğinde değerlendirme gafletine düşmüş" diyen Akar, "Böke'nin yedek lastik cevabına MHP Genel Sekreterimiz İsmet Büyükataman bey, Böke'nin açıklamasına PKK'nın don lastiği cevabını vermişti. Bu konuda Sayın Takavut siyaseti iyi yapmalıdır. Ayrıca Sayın Başkanımız Mustafa Türkdoğan'ın oturduğu koltuğu dolduramadığı gibi komik birde açıklama yapmıştır. Sayın Takavut siyaseti iyi yapmalıdır. Ayrıca Sayın Türkdoğan genç yaşında siyasetin bütün kademelerinde bulunmuş, genç yaşında Alanya İlçe Başkanlığı gibi bir görevi layıkıyla sürdürmektedir. Emeklilik sonrası yada 60 yaşından sonra siyaset arenasına girmemiştir ve neyi ne zaman söyleyeceğini çok iyi bilir" dedi.
'BAĞBUĞUMUZ'UN SÖZÜ YETER'
Akar açıklamasının devamında ise şunları söyledi: "Sayın Takavut CHP'yi ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün kurduğunu söylemiş. Bunun cevabına Başbuğumuz Alparslan Türkeş beyin sözü yeterde artar bile. Başbuğumuz 'CHP Atatürk'ün çizgisinden çıkmamış olsaydı, ben MHP'yi kurmazdım' demiştir. Ayrıca Sayın Takavut, Böke'nin sonuna kadar arkasındayız derken, Türkiye İran ile savaşa girse İran tarafında olurum diyen Eren Erdem'in de sonuna kadar arkasındamıdır. Ayrıca Takavut Sezgin Tanrıkulu ve Levent Gök'ün ne kadar arkasındadır? Onu da çok merak ediyoruz." - Mert CANTÜRK
Son Güncelleme: 18.10.2016 00:12
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81