'Tek çıkış kapısı Milli Görüş'

'Tek çıkış kapısı Milli Görüş'

18 Ekim 2017 Çarşamba 20:37
'Tek çıkış kapısı Milli Görüş'
Saadet Partisi (SP) Alanya İlçe Teşkilatı Başkan Yardımcısı Hüseyin Sarıca, siyasette tek çıkış kapısının Milli Görüş olduğunu söyledi. Sarıca, “Milli Görüş ahiret sınavına göre hareket eder. Bu söylemi de lafta bırakmaz, sonuna kadar uygular elhamdülillah. Lakin son zamanlarda modern tabirle ifade edilen bir sınav var; insanlık sınavı. Hadi bugün Türkiye'nin yakın tarihini insanlık sınavı açısından değerlendirelim. Bakalım bu sınavları kim kazanmış kim kaybetmiş:
60'lardan 80'lere kadar bu ülkede sağ-sol çatışması vardı. İnsan hayatının hiçbir ehemmiyetinin olmadığı, faili meçhullerin sayısının bilinmediği yıllardı. Erbakan Hocamız oyunu görüyordu ve teşkilatına asla taraf tutmamayı, olaylara karışmamayı emrediyordu. Millete de suhuleti telkin ediyordu. Ülkede yaşanan ve darbeyle sonuçlanan vahim olaylardan alnı ak ve tertemiz çıkan bir tek kesim Milli Görüş hareketi idi. Son 5 yıldır ortalığı kasıp kavuran FETÖ ile en hakkaniyetli mücadeleyi yine Erbakan Hocamız yapmıştır. Bugün Fetöcül’erin kumpasıyla mağdur edilenlere FETÖ yaftası yemeyi göze alarak sahip çıkan, zulmün karşısında duran yine Milli Görüşçüler olmuştur. Bu konular özetin özetidir. Fakat hakikat nazariyesiyle tarihe bakıldığında bu ülkede hiçbir kesimi ötekileştirmeyen, kimseyle kayıkçı kavgası yapmayan her daim adaletin, barışın, refahın, saadetin tarafında olan Milli Görüşçüler olmuştur. Her kesimin geçmişinde mutlaka pürüzler vardır ama Allah’ın izniyle Milli Görüş'ün geçmişi tertemizdir ve bunu herkes kabul etmiştir. İşte bu yüzden Türk’ü, Kürdü, Lazı, Çerkezi, sağcısı, solcusu, muhafazakarı, dindarı... kim varsa, bütün bir millet oturup Saadet Partisini, Erbakan Hocamızın arkadaşlarını bu ülkenin yönetici kadrolarına getirmeyi konuşmalı ve bunun yollarını aramalıdır. Kurtuluş bu davadadır!
Emin olun başka kapı yoktur. 40 yıldır durduğu yeri terk etmeyen, hiç aldatmayan ve aldanmayan bu teşkilat son günlerde yaşadığımız mühim tablodan kurtuluşun tek yoludur.
Başkaca bütün yollar dalalettir. O yolların sonu felakettir” dedi. – Mert CANTÜRK 
Son Güncelleme: 18.10.2017 20:38
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81