'Tarih boyunca hep öldük, yine ölürüz'

Saadet Partisi (SP) Alanya İlçe Teşkilatı Başkan Yardımcısı Mustafa Bacak, Ak Partili eski Milletvekili Cuma İçten ile ilgili konuştu.

'Tarih boyunca hep öldük, yine ölürüz'

Saadet Partisi (SP) Alanya İlçe Teşkilatı Başkan Yardımcısı Mustafa Bacak, Ak Partili eski Milletvekili Cuma İçten ile ilgili konuştu.

02 Ocak 2017 Pazartesi 21:53
'Tarih boyunca hep öldük, yine ölürüz'
Bacak, Akil Gençler Platformu'nun davetiyle Alanya'ya gelen Cuma İçten'in 'Türkiye’nin başına bir şey gelecek olursa bizleri kabul edecek hiçbir ülke yok' sözlerine tepki gösterdi. Bacak, "Neymiş efendim, Türkiye’nin başına bir şey gelecek olursa bizleri kabul edecek hiçbir ülke yokmuş. İran’ın eline düşersek bizi kıtır kıtır keserlermiş, asarlarmış. Afganlıları, Iraklıları, Suriyelileri hep biz kabul etmişiz. Ülkemiz de 72 milletten insan varmış. Biz İbrahimi dinlerdenmişiz. Gidecek bir yerimiz olmadığından ya ölecek, ya ölecekmişiz. Bunları normal bir kişi söylese dikkate almayabiliriz. Ama söz konusu milletvekili olunca asla sessiz kalamayız. Sayın milletvekili, size şunları hatırlatmak istiyoruz. Bunları iyi dinler ve ona göre konuşursunuz. Biz İbrahim milletindeniz ama daha da önemlisi Biz Muhammed Ümmetiyiz. Biz diğer Müslüman kardeşlerimizi nasıl kabul ettiysek, bizi de tüm dünya Müslümanları canı gönülden kabul ederler. Bundan hiç şüphemiz yok. İran da bizi her şeyimizle kabul eder. Siz kendi başınızın çaresine bakın. Tabi sizin de sıkıntınız yok. Ya önceki stratejik müttefikleriniz, yada yeni aşkınız Şanghay Beşlisi ve Rusya dört kolla kucaklar. Cellat olanlar sizinkiler. Yaptıkları ortada."
'YÖNETEMEYECEKSENİZ NİYE GELDİNİZ?'
Cuma İçten'e, "Türkiye’nin başına bir şey gelirse” sözünü nasıl söyleyebildin" diye soran Bacak, "Hiç mi sıkılmadın, utanmadın. Siz bu ülkenin başına bizi bu hallere getirmek için mi geldiniz. Madem yönetemeyecektiniz, ne diye ülkenin başına geldiniz. Sizden önceki 59 hükümetin hiç aklına gelmedi mi Kürt açılımı, Alevi açılımı, Roman açılımı. Tüm bunları başımıza siz bela ettiniz. Gelmek bir başarı ise gitmek de bir erdemliliktir. Sonuç olarak bizlere ölümü seçenek olarak sunmuşsunuz. Biz bu ülke için tarih boyunca hep öldük, gerekirse yine ölürüz. Vatan uğruna canımız feda. Ama bir hiç uğruna değil. Sizin karakaşınız, kara gözünüz için değil. Asıl olan ölmek öldürmek değil, diriltmektir. İnsanları ölüme göndermek değil, ülkeyi huzur bahçesine döndürmektir. Şundan da haberiniz olsun, yapıklarınız ve yapmadıklarınızla tüm dünyada kanına ve canına mal olduğunuz insanların hesabını vereceğiniz gibi, yönetimde bulunduğunuz 15 yıl boyunca teröre verdiğimiz 1.943 şehidin de hesabını vereceksiniz. Bundan hiç şüpheniz olmasın. Sayın milletvekili siz iyi mi hiç konuşmayınız. Siz akil gençler konuşmacıları şartsız şüphesiz dinlemeyin. Akıllı olduğunuza göre konuşmacının konuştuklarına vakıf olun ve hemen dur deyin. Kral çıplak demeyi lütfen bilin" dedi. - Mert CANTÜRK

R.A.1
Son Güncelleme: 02.01.2017 21:54
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81