'Sonra AKP'nin durumuna düşersiniz!'

'Sonra AKP'nin durumuna düşersiniz!'

19 Haziran 2017 Pazartesi 23:43
'Sonra AKP'nin durumuna düşersiniz!'
Saadet Partisi (SP) Alanya İlçe Teşkilatı Başkan Yardımcısı Hüseyin Sarıca, gündeme ilişkin konuştu. Sarıca, "Edirne'de, Trakya'da, İstanbul'da, Balıkesir'de, İzmir'de, Muğla'da, Antalya'da, Adana''da, Mersin'de, Konya'da, Kayseri'de, Ankara'da, Samsun'da, Trabzon'da, Artvin'de, Kars'ta, Van'da, Hakkari'de, Mardin'de, Diyarbakır'da, Urfa'da, Muş'ta, Bilgöl'de, Malatya'da. Memleketin dört bir köşesinde ana caddelere, ana sokaklara şöyle 1 saat hatta 15-20 dakika baktığınızda Milli Görüş iktidarının şimdilik imkansız olduğunu, Siyonizm'in bizden kat kat fazla çalıştığını çok rahat gözlemleyebilirsiniz. Eğer böyle bir gözlem yaparsanız caddelerdeki bankalardan sıra alanların sayısının camiye gidenlerin sayısından kat kat fazla olduğunu görürsünüz. Toplumun ahlaki yapısını, dindarlık seviyesini, insanların gündemini, derdini, davasını çok rahat görebilirsiniz. Daha birçok veriyi hiç kimseye sormadan elde edebilirsiniz." dedi.
'MİLLİ GÖRÜŞCÜYÜZ DİYEREK VEBALDEN KURTULDUM SANMAYIN'
Konuşmasına devam eden Sarıca, "Ama bir Milli Görüşçü olarak daha fazla gayret sarfetmek gerektiğini, her bir Milli Görüşçünün Erbakan Hocamız gibi sorumluluk hissetmesi gerektiğini, üzerimizdeki vebali, ağır yükü sadece sokaklara ve caddelere 15 dakika bakarak görür ve anlarsınız. Hal böyle iken hala teşkilatta görev ve sorumluluk almaktan çekiniyor, bir işin ucundan da ben tutayım, hiç olmazsa bu çatı altında durayım, haftalık toplantılara katılayım, aidatımı bari ödeyeyim diyemiyorsak yazık bize! Yazık, çünkü işlenen zulümlerden bir payda bize yazılıyor demektir. Erbakan Hocamız'ın şu sözleri yankılanıyor kulağımda "Siz, biz Milli Görüşçüyüz diyerek sakın vebalden kurtulduğunuzu zannetmeyin, eğer gereği gibi gayret göstermezseniz Allah sizleri de hesaba çekecektir." Sadece 15 dakikada bu teşkilatta görev ve sorumluluk almak gerektiğini anlayacak bir hidayeti, feraseti Allah size vermiş, ve siz bu nimetin hala farkında değilseniz gerçekten çok vahim durumdasınız. Hiçbir bahane, hiçbir mazeret öyle kolay kolay kabül olunmayacak bilesiniz. Vay efendim şurda şu sıkıntı var, burda bu adam var, baş şöyleydi, şu adam böyleydi. Gibi mazeretlerle sakın ALLAH'ın huzuruna gitmeyin! Sonra AKP'lilerin durumuna düşersiniz."
Son Güncelleme: 19.06.2017 23:44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81