'Silahları taşıyan suçludur'

'Silahları taşıyan suçludur'

15 Haziran 2017 Perşembe 17:27
'Silahları taşıyan suçludur'
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Alanya İlçe Sekreteri Avukat Mehmet Can Karagöz, MİT TIR'larına ilişkin görüntülerin yayınlanmasına ilişkin olarak açılan davada 25 yıl hapis cezasına carptırılan CHP İstanbul Milletvekili Enis Berberoğlu ile ilgili konuştu. Karagöz, "Bu konuda anlaşalım.
İktidarı, devletin yapmaması gerektiği şeyi yaparken yakalama işlemine muhalefet denir. Milletvekilimiz Enis Berberoğlu'nun yaptığı şey, casusluk değil muhalefettir. Başlı başına halkın kendisine verdiği görevi yapmaktadır. Hani "CHP hiç muhalefet etmiyor." denilen muhalefet. Halkımız, kendisine iktidarın açıklarını bizzat göstermiş ve bugün de ispatlamış olan vekiline kesinlikle sahip çıkacaktır. Unutulmasın, taşınan silahları bulan değil, taşıyan suçludur" dedi. - Mert CANTÜRK
 
Son Güncelleme: 15.06.2017 21:29
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81