'Şiddetin her türlüsüne karşıyız'

AK Parti Antalya Kadın Kolları ve Gençlik Kolları tarafından “Şiddetin Her Türlüsüne Karşıyız” programı düzenlendi.

'Şiddetin her türlüsüne karşıyız'

AK Parti Antalya Kadın Kolları ve Gençlik Kolları tarafından “Şiddetin Her Türlüsüne Karşıyız” programı düzenlendi.

01 Aralık 2016 Perşembe 01:50
'Şiddetin her türlüsüne karşıyız'
Konuşmacı olarak eğitimci yazar Dr. Şaban Kızıldağ’ın katıldığı programa, Alanyalı Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, AKP İl Başkanı Rıza Sümer, milletvekilleri Gökçen Özdoğan Enç ve İbrahim Aydın ile 19 ilçe teşkilatı katıldı. Halkın yoğun ilgi gösterdiği program sonrası açıklama yapan AK Parti Kadın Kolları Başkanı Av. Esra Özkoç, şiddetin hiçbir şeklinin kabul edilemeyeceğini söyledi. Özkoç, “Tüm insanların sevgi, saygı ve hoşgörü çerçevesinde hayatını devam ettirmeye özen göstermesi gerekir. Yaşamlarımızda şiddet ve öfkeyi değil, sevgi, saygı ve hoşgörüyü tercih etmeliyiz. Çünkü Çocuklarımız hayatlarının her aşamasında bizleri örnek alıyorlar. Gelecek nesiller için biz AK Parti Kadın Kolları olarak Gençlik Kollarımızın da katkısı ile bu tarz programlara devam edeceğiz" dedi.
'ÇAVUŞOĞLU HER ZAMAN YANIMIZDA'
Özkoç, sözlerine şöyle devam etti: "Motivasyon, başarı ve sevgi ile ilgili çok verimli bir seminerdi. Bu konular için bizleri bilgilendiren çok kıymetli hocamız Dr. Şaban Kızıldağ’a, bizleri hiç bir programda yalnız bırakmayan Sayın Bakanımız Mevlüt Çavuşoğlu'na, milletvekilimiz Gökçen Özdoğan Enç ve İl Başkanımız Rıza Sümer’e ve desteklerinden dolayı Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Menderes Türel'e çok teşekkür ediyorum. Misafirlerimizin yoğun ilgisi bizlere bu tür seminerlerin ne kadar etkili olabildiğini gösterdi. Katılım sağlayan tüm teşkilatlarımıza ve vatandaşlarımızı teşekkür ediyoruz.”
Son Güncelleme: 01.12.2016 01:51
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81