'Rekabeti hizmet ile yapalım'

'Rekabeti hizmet ile yapalım'

05 Haziran 2017 Pazartesi 19:17
'Rekabeti hizmet ile yapalım'
CHP Alanya İlçe Başkanı Ali Takavut, AESOB Başkanı Adlıhan Dere'nin yaptığı 'Esnafımız kendisine çeki düzen vermeli' açıklamasına destek vererek, "Standartlarımızı yükseltmek zorundayız. Hatta rekabetimizi fiyatlarla değil, standartlarımızı yükselterek, hizmetimiz ile rekabet yapmalıyız" dedi. 
 
Antalya Esnaf Odaları Birliği (AESOB) Başkanı Adlıhan Dere'nin yapmış olduğu 'Esnaflarımız kendisine çeki düzen vermeli, giyim kuşam ve saç, sakal tıraşlarına özen göstermeli' açıklamasına Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İlçe Başkanı Ali Takavut'tan destek geldi. Takavut, "Turistler bir restoranta geldiği zaman ilk olarak temizliğine, kılık kıyafete bakıyor. İnsanlar düzen ve tertip istiyorlar. Biz nasıl bir yere gittiğimiz zaman böyle istiyorsak, onlarda istiyor. Biz Alanya'da standartlarımızı yükseltmek zorundayız. Hatta rekabetimizi fiyatlarla değil, standartlarımızı yükselterek, hizmetimiz ile rekabet yapmalıyız. Eğer hizmet ile rekabet yaparsak doğal olarak fiyatlarda yukarıya çıkacaktır ve Alanya marka olacaktır" dedi. - Mert CANTÜRK
Son Güncelleme: 05.06.2017 19:19
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81