'Rabbim bizi bu davadan ayırmasın'

'Rabbim bizi bu davadan ayırmasın'

30 Temmuz 2017 Pazar 20:41
'Rabbim bizi bu davadan ayırmasın'
Saadet Partisi (SP) Alanya İlçe Teşkilatı Başkan Yardımcısı Hüseyin Sarıca, gündeme ilişkin konuştu. Sarıca şu ifadeleri kullandı: "Koskoca 15 yıl geçti. Akraba, eş, dost kimlerle nice tartışmalara girdik. Anlatmaya çalıştık birçok meseleyi, dün bizimle yol alanlar karşımıza geçti. Bizden kopmalar oldukça karşı taraf cesaretleniyordu. Her kopuş Erbakan Hocamızın davasına inen bir darbe oluyordu. Elebette sahibi ALLAH'tı bu davanın. Herkes terketse bile, ALLAH bu davayı sırtlanacak bir kavim mutlaka getirecekti. Lütfuyla bizi ayırmadı bu çatının altından. Her konuda haklı çıkmamıza rağmen hala operasyonlara ve türlü iftiralara maruz kalıyorduk. Ergenekon'un dini ayağı yaptılar, chp destekçisi yaptılar, fetöcü yaptılar, ingiliz diyen bile oldu.
'SAHİ NEYDİ BİZİM SUÇUMUZ?'
Sahi neydi suçumuz? İslam Birliği demekten, İslam NATO'su demekten, faizsiz sistem demekten, adil düzen demekten, ahlak ve maneviyat demekten, Amerikasız bir dış politika demekten, İsrail'i düşman bilelim, anlaşmayalım demekten... başka ne yaptık? Bizde işimize gücümüze bakar, Irak'ı dert edinmez, Kudüs'te yapılanları kınamakla görevimizi yaptığımızı düşünür, Arap Baharı'yla diktatörler devrinin kapandığı masalına inanır, kızlarımızı başörtülü okutmanın zevkini yaşar, devlette makamımızı kaybetmemek için eski milli görüşçülüğümüzü anlatır, arada bir Erbakan Hoca vurgusu yapar, reisimizin İsrail'e had bildirdiği türküsünü söyler, dombra eşliğinde "biz Suriye gibi olmayacağız" der, diriliş dizisini krediyle aldığımız evlerde osmanlı hayaliyle izler, arada bir camiye gidip, birkaç sohbete dahil olup, her türlü cihadı yapmış zannı ve cenneti garantilemiş inancıyla AKP'ye oy verir sonrada bizden olmayanları FETÖ'cü, CHP ile hareket eden diye suçlayarak hayatımızı idame ettirebilirdik.
'BÖYLE OLMADIĞIMIZ İÇİN DIŞLANDIK'
Böylece kimseyle tartışmadan, Ergün Diler okuyup, ahaber izleyip 'büyük oyunu gören %50'ye' dahil olurduk.
Reisimiz İsrail ile anlaşıyorsa, Trump ile yakın poz vermekten hoşlanıyorsa, İngiltere dış işleri bakanı ile muhabbet yaşadığını söylüyorsa. "vardır bir bildiği" der, Erbakan'ın yolundayız, Abdulhamit siyaseti yapıyoruz, Peygamberimiz'de yahudilerle anlaştı der ve yandaş yazarların senaryolarıyla oyalanırdık. Her ortamda CHP düşmanlığı yapar, Kılıçtaroğlu ile alay eder, Devlet bahçelinin devletinin yanında yer aldığını söyler, "en büyük düşman fetö" sloganı atar, her olumsuzluğu fetöye yıkar sonrada temize çıktığımıza inanırdık. Böyle olmadığımız için dışlandık, bu havaya girmediğimiz için türlü hakaret ve iftiralara maruz kaldık, marjinal kabül edildik. Ama olsun, hiç önemli değil, çünkü biz ahiretteki konumumuz, Allah katındaki yerimiz için bu yolu tercih ettik. Rabbim bizi bu davadan ayırmasın." - Mert CANTÜRK 
Son Güncelleme: 30.07.2017 20:41
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81