'Özümüze dönmemiz lazım'

'Özümüze dönmemiz lazım'

29 Ekim 2017 Pazar 20:02
'Özümüze dönmemiz lazım'
Saadet Partisi (SP) Alanya İlçe Teşkilatı Başkan Yardımcısı Hüseyin Sarıca, gündeme ilişkin konuştu. Sarıca, “Milletimiz tarihin her döneminde olduğu gibi hiçbir baskı ve dayatmaya boyun eğmeyeceğini, hiçbir emperyalist kuşatmaya geçit vermeyeceğini bütün dünyaya haykırmıştır ” 
Cumhuriyet, aziz milletimizin canları pahasına ortaya koyduğu büyük fedakârlıkların sonucudur. Aziz vatanımızın kuruluşunun temellerinin atıldığı yıllar zorluk, yokluk ve sabrın sınırlarının zorlandığı dönemlerdi. ‘Bu yüce millet en zor zamanlarda bile tarih yazmış, olmaz denileni başarmıştır. Hiçbir zaman emperyalist güçlere boyun eğmemiştir. Esaret ve dayatmayı reddetmiştir. ’Bu ülkenin evlatları Türk – Kürt, Laz, Çerkez, Alevi-Sünni demeden omuz omuza mücadele vermiştir. Ülke olarak birlik ve beraberliğe en fazla ihtiyacımız olan bugünlerde acilen bu öze dönmemiz gerekmektedir. Milletimizi, ülkemizi dört koldan sarmaya çalışan haçlı zihniyeti ve ortaklarına asla geçit vermeyecektir. Bu sinsi ve alçak plana karşı verilecek en güzel cevap, ‘inadına kardeşlik’, ‘inadına birlik ve beraberlik’ olacaktır” İstiklal Savaşı’nda yeterli topumuz, tüfeğimiz hatta ekmeğimiz yoktu. Ama milletimizin sarsılmaz bir imanı vardı. Bu inanç sayesindedir ki, bütün imkânsızlıklara rağmen adını tarihe altın harflerle yazdıran bir kurtuluş destanı gerçekleşti. Milletimiz tarihin her döneminde olduğu gibi hiçbir baskı ve dayatmaya boyun eğmeyeceğini, hiçbir emperyalist kuşatmaya geçit vermeyeceğini bütün dünyaya haykırmıştır” dedi.  – Mert CANTÜRK 
Son Güncelleme: 29.10.2017 20:02
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81